Отвара за привличане на любов и женитба, отключване на заключен любовен късмет, за събиране на семейство или разделени…

16
Добави коментар
Zuvuya
Zuvuya

 

Препоръчваме Ви:

Отвара за бързо привличане и печалба на пари, богатство, иманеОтвара за бързо привличане и печалба на пари, богатство, имане, търговия, продажба на собствена продукция, бизнес, умножаване на пари, хазартни игри, привличане на клиентела и всичко свързано с пари и печалба.

Магически Талисман хербарии с чародейни билки – магнит за късмет и вървеж в трудни съдбовни периодиМагически Талисман хербарии с чародейни билки – магнит за късмет и вървеж в трудни съдбовни периоди. Мощната сили на билките се усилва от енергията на магнита да привлича. Билките чрез пророческите си способности „виждат“ проблемите на стопанина си и отварят късмета и възможностите там където е необходимо.

„Разковниче, помогни, моето желание ……. изпълни!” Веднъж на десетина години разковничето
прави много големи листа от които може да се искат различни неща.

Отвара за привличане на любов и женитба, отключване на заключен любовен късмет, за събиране на семейство или разделени влюбени110 лв.Отвара за привличане на любов и женитба, отключване на заключен любовен късмет, за събиране на семейство или разделени влюбени. Може да се ползва от ръководители, политици, общественици, артисти, певци и др. работещи с хора, за привличане на уважението и обичта. Според древната Българска магия и вярвания невероятно силно действаща отвара, направена с мълчана вода от 11 различни извора, съдържаща над 85 билки и аромати. Може да бъде направена само 3 пъти на определени празници през годината, като ритуала е сложен, труден и изисква голама магическа енергия, за да може да се изпълни качествено. Част от билките и ароматите се наричат да се отвори магията на любовта в тази отвара една по една по строго определен начин. Нощуват на звезди като вечерта и сутринта се извършват други ритуали, добавят се маслата и се прави последното заклинание.Трябва строго да се спазва предписанието за ползване на отварата, не е предназначенa за пиене!!!