Мария Мъглова: Слави Трифонов бил толкова стиснат, че и два климатика не искал да купи дори!

4
Добави коментар
boqn_georgiev
boqn_georgiev

Тези думи прозвучаха като коментар под статия за шоумена Слави Трифонов, който бил толкова стиснат богаташ, че не искал да даде някой лев и за климатици в шоуто.

Отправеното послание на читателя с прозвище “Зрител” прозвучава като укор и въпрос: “Славчо милионера, не купи два климатика, грам пари не му се дават, та всяка вечер му се поти кубето, остави него ама и на гостите му им се разказва играта! Май колкото повече имаш, толкова по стиснат ставаш , а Славчо?”, настойчиво запитвал анонимният господин.

И може да се каже, че написаното е в унисон с действителността. Всички сме свидетели, че наистина Трифонов изключително много се поти. Дори тези, които са били на шоуто му в публиката, разказват, че неговите асистентки не могат да му смогнат да попиват потта от челото му. Понякога се стига дотам, че трябва да се притичват на помощ и в ефирно време, за да подсушат плувналия им във вир вода шеф.

Въпреки това той упорито не искал да снабди шоуто си с климатична система, както заявява зрителят.

Каква е причината е неизвестно, но е вярно, че един човек, колкото по-богат става, толкова повече не му се дава и както се казва, толкова става стиснат, че и игла не може да проникне в него.

Но това е така само защото и хората му работят там, а със сигурност във вкъщи и в тузарските му коли има климатици, които да го охлаждат, докато отморява.