TOP 6 сайта за споделяне на файлове

10
Добави коментар
gstoychev
gstoychev

Posted on September 1st, 2008 | by gstoychev |

Изключително често се налага да споделям съдържание. Но със сигурност сте се сблъсквали с определени ограничения. От една страна Imap сървъри, липса на локален storage или друг вид място за съхранение и споделяне на информация. Има много сайтове, които ви предоставят хостинг за файлове, но са ограничени до 100-150 MB. Ето кратък списък с доставчици на хостинг, от които ще останете доволни.

Ето първият от нашият списък: www.filedropper.com . Тук единственото, което правим е да качим съдържание и да споделим линк с хората, които се нуждаят от файла. Имаме “ограничение” на невероятните 5GB!

www.badongo.com Ето поредният претендент. Тук като нерегистрирани потребители имаме 4.8 GB. След регистрация вече получаваме 12 GB. Имаме ограничение на единични файлове до 1GB. Най-доброто, което отличава този хостинг е че можем да направим mp3 player за конкретният акаунт. Също така да направим slideshow и други видове мултимедия.

www.adrive.com предлага 50GB storage. Процеса е лесен: Sign up > Upload > Share. Тук размера на файловете е ограничен до 2GB.

www.fileqube.com Тук имаме само 2 ГБ място, но за сметка на това сървърите са много бързи. Не ни трябва дори регистрация за файлове до 150MB.

www.easy-share.com Тук уникалното е че ако някой от вашите файлове бъде свален 10 000 пъти ще получите $20.

www.boxstr.com Страшно много екстри за управление на акаунта. Просто погледнете!