Идеи за подарък за рожден ден

3
Добави коментар
NikiKoev
NikiKoev

Здравейте приятели, през септември се радваме на много рождени дни, които се празнуват при нас и за това ще ви помогнем с идеи за подаръци за Рождениците според възрастта :-)) При нас има забавления за всяка възраст и пол!

40-годишната дама – само не и крем против бръчки! И елитната козметика няма да приеме добре, а по-скоро като намек за възрастта. Подходяща за нея би била сатенена нощница с красиви дантели в комплект с ефирен пеньоар. Ако е бизнесдама, изберете и стилен офис аксесоар.

40-годишният мъж – ще се зарадва на подарък, свързан с професията му. Ако е бизнесмен, това би могло да бъде маркова писалка. Ако пък е човек на изкуството, изборът ви трябва да е свързан с дейността му и да бъде по-артистичен.

Жената на възраст около 30 г. – едно стилно бижу би я зарадвало най-много. Парфюмът в допълнение и рисуваният копринен шал са само точка във ваша полза. Може и луксозно бельо.

Мъжът около 30 г. – Ако е пушач, купете му запалка „Зипо“, но оригинална. Или пък лула, стига да използва. Ако е отдаден на работата си в някой офис, хубав избор е електроннният бележник. Всичко зависи от професията му.

Между 20 и 30 г. – Моден аксесоар към облеклото – колан, чанта или бижу. Добавете и парфюм унисекс.

Тийнейджърите – изборът ви трябва да е нестандартен. Не опитвайте да търсите нещо модно, тъй като е 90% сигурно, че няма да уцелите. Порасналата дъщеря обаче никак няма да се обиди, ако получи нежно златно пръстенче с малко камъче. Синът пък ще се зарадва на сребърна верижка с плочка. Не опитвайте номера с музиката, защото надали ще уцелите техните предпочитания в настоящия момент.

Децата – тук е като че ли най-лесно. Децата постоянно имат някакви желания. Достатъчно е да отделитевреме за един проучвателен разговор и ще имате богат набор от идеи. Остава да решите, коя от тях да реализирате.

Бебетата – внимавайте с избора на подарък. Не всички играчки за подходящи за възрастта на бебето. Общото правило е да бъде нещо шарено и приковаващо погледа.

Бременните – в този случай практичните подаръци са не само позволени, но и желателни. Бъдещата майка определено ще се зарадва на нещо, което ще й върши работа при отглеждането на детето. Например кенгуру, в което може да носи бебето при разходки. Хубаво е обаче да има и една непрактична дреболия. Тя пак може да бъде свързана с майчинството й – албум, чиито корици са с бебешки сюжет.

Да сте живи и здрави!
Source: с помощта на rojden-den.net

09 септември Разгледайте профила на SPAGGO (Св. Наум)
Статията е разгледана  4981 пъти.