Тайните на Българската магия, талисмани и амулети – Сайтът за истинска магия

10
Добави коментар
Zuvuya
Zuvuya

 

Препоръчваме Ви:

Отвара за бързо привличане и печалба на пари, богатство, иманеОтвара за бързо привличане и печалба на пари, богатство, имане, търговия, продажба на собствена продукция, бизнес, умножаване на пари, хазартни игри, привличане на клиентела и всичко свързано с пари и печалба.

Талисман Безстеблена решеткаПрогонва злоба, завист и негативни енергии. Пази дома или офиса и привлича Божията Благодат и носи богаство, щастие и късмет.

Бяла магия с прилеп за любовУникално силни древни магически ритуали, които се извършват за привличане на любов, на конкретен човек, за събиране на разделени двойки, привличане на любов, избягване на самотата, възможност човек да се радва на уваженито и признанието на другите. За повече информация прочететеТук

Тайните на Българската магия, талисмани и амулетиЗдравейте, добре дошли в нашият сайт!Той има за цел да Ви запознае с многобройните български магически ритуали, талисмани, амулети за предпазване от зло и за привличане на здраве, късмет, любов, благополучие и щастие. Нашият екип с удоволствие ще Ви помогне с разрешаването на разлинични житейски проблеми, чрез използването на тези тайни знания с години събирани от цяла България и не само. Много от нещата, които Ви предлагаме са изключително редки и истински. Те са събирани преди 30-40 и повече години от истински магьосници и врачки, предавали ни ги за да се запазят от унищожение от тогаващния комунистически режим, други рецепти сме получили като наследство от нашите баби и дядовци. Нищо от тях не е променено или измислено в последствие от нас. Някой от рецептите и баилките са от езически времена, като всички неща са старателно проверявани в върху самите себе си, а текстовете и рецептите сверявани с различни етнографски източници. В нашите талисмани се съдържат и някой тайнствени магически растения, които са ни предавани от нашите учители семена, и са напълно истински, сред тях са Разковничето, Бял Оман, Залист, Волски Език, Четирилистно разковниче (Marsilea Quadrifolia), както и ритуално събирани крило от изсушен прилеп, кожа от лъв, кожа от мечка и др…Всички наши продукти и услуги могат да се получават и в ЧУЖБИНА, като за целта е нужно да се свържете на GSM (между 19 и 22ч. през работните дни и от 10 до 20 през уикенда) и да се разберем как да се случи това. Безплатнo ясновидство – консултация за един въпрос се прави  мейл при дадени коректно данни и според преценката на експерта.                           НЕ СЕ ОТГОВАРЯ НА СКАЙП ИЛИ ВЪВ ФЕЙСБУК !!!Като, за да получите консултация е нужно малкото ви име, датата на раждане и ясен, конкретен въпрос. > В раздел „Амулети и талисмани“ можете да видите и да си поръчате предлаганите от нас оригинални Български магически талисмани изработени според правилата и ритуалите на Българското народно магьосничество.                                                                                                       >В раздел „Информация“ следете за новини около предлаганите продукти, промоции и магически програми, както и появата на уникални Български народни магически талисмани!                                                                            >В  „Споделено с нас“ можете да прочетете някой от писма, които получаваме от хората на, които помагаме.                                                                                                  >Предлагаме възможност да се консултирате с онлайн оракулът, специално създаден въз основа на древни магически гадания, осъвременени с помоща на компютърните технологии, за постигане на максимална точност на предсказанията.  Надяваме се, че дадената от нас информация ще ви бъде полезна!Благодарим, че ни посетихте!