Аня Пенчева: Два месеца лежах вкъщи с мъртъв плод!

8
Добави коментар
kocet
kocet

След излагацията във “ВИП-брадър” Аня Пенчева реши да се се завърне под светлините на прожекторите със скандално интервю…

След излагацията във “ВИП-брадър” Аня Пенчева реши да се се завърне под светлините на прожекторите със скандално интервю, в което признава за аборт и изневери, пише blitz.bg.

“Сашо Диков беше първата ме любов. Много неща ми се случваха тогава за първи път. Първа сватба, първи аборт, първо дете, първа изневяра, първа раздяла. Всичко беше за първи път.

Бащата на Сашо почина и аз направих спонтанен аборт. Два месеца лежах вкъщи с мъртъв плод, докато не получих отравяне на кръвта, което за малко не ми коства живота. Бях на 23 години и ми казаха, че никога няма да имам деца. Слава Богу, срещнах д-р Хъртарски и прогнозите не се сбъднаха”, споделя бившият секссимвол, който вече има две големи деца.

Тя се надява, че ще остарее заедно с настоящия си мъж Ивайло Караньотов, за чиято любов се е борила с нокти и зъби.

*Аня Пенчева с Ивайло Караньотов

“При Сашо на първо място винаги е била работата. Струваше ми се, че тя го прави истински щастлив… Като си помисля колко рядко сме имали възможност да бъдем заедно на празници. Почти не сме имали почивки или ваканции, на които да сме тримата заедно с дъщеря ни, защото той винаги е бързал за работа.

При Ивайло е точно обратното. И той бърза, но за да бъдем заедно. Изоставя всичко, за да сме заедно често и за дълго. Изключителен баща е. Дори живее с чувството за вина, че не може да бъде по-дълго с дъщеря си Карина, макар че непрекъснато мисли за нея”, споделя Пенчева, която отне хубавецът от бившата му жена – актрисата Юлияна Караньотова.

Запитана липсва ли й нещо, Аня разголва душата си през сълзи:

“Липсва ми и то много, до болка, до отчаяние, но не нещо, а някой. Липсва ми баща ми и вече нищо не е същото”.

hotnews.bg