Уханията на есента: Топ 10 нови парфюми за Есен 2010

7
Добави коментар
mivanova29
mivanova29

 За никого не е тайна, че през различните сезони ароматите се разкриват по различе начин. И ако през лятото ни тегли към леки, цветни ухания, то за есента и зимата са по-подходящи чувствените и наситени аромати. През всеки сезон модните къщи представят новости в областта на парфюмерийното изкуство, за да може всеки човек да намери точно неговия парфюм. Топ-10 на новите аромати може би ще Ви бъдат полезни да успеете да направите по-лесно Вашия избор. На какво ще се спрете – разкошни ориенталски парфюми, които съблазнявят с уханния си шлейф и стоплят хладните дни или цветно-фруктови композиции, напомнящи за отминалото лято?

Carolina Herrera 212 VIP

Тази есен Carolina Herrera ни зарадва с дългоочаквания парфюм – нова версия на харесваният от много хора аромат Carolina Herrera 212. Разкошното цветно-цитрусово ухание с нотки на портокал и камелия, гардения, лилия, мандарина, бергамот, с чувствени акорди на мускус и сандалово дърво ще се хареса на нестандартните персони с афинитет към приключенията.

Fan di Fendi

Септември 2010 ни зарадва с новия аромат Fan di Fendi на италианския бренд Fendi. Парфюмът е новото творение на модната къща, след като преди 5 години представиха уханието Palazzo. Композицията на Fan di Fendi е предназначена за истинските жени, уверени в себе си, които обичат да бъдат в центъра на вниманието.

Jennifer Lopez Love and Glamour

През 2002-ра година Дженифър Лопез представи първия си парфюм, а тази година дивата зарадва феновете си с нов аромат. До сега продажбите на парфюмите на Джей Ло превишиха сумата от няколко милиарда долара – нима това не е доказателство за успех? Парфюмът Love and Glamour ухае на италианска мандарина, гуава, водна лилия, портокалов цвят, венчелистчета от жасмин, сандалово дърво, мускус и чувствена амбра.

Lolita Lempicka Minuit Noir

Дамският аромат Minuit Noir пбгръща своята притежателка с истинска мистична аура. Името на парфюма се превежда като „Среднощно черно“. Основните акорди на парфюма са ирис, пачули и виолетки. Специалистите окачествяват новия аромат като наситена дървесно-ориенталска композиция с особена еротична дълбочина.
Парфюмът е пуснат в ограничен тираж, а изящният флакон има не само парфюмерийна, но и колекционерска стойност.

Roberto Cavalli Anniversary

Новият парфюм от Roberto Cavalli е пуснат в чест на юбилея на модната къща и представлява нестандартен плодово-цветен коктейл, приготвен от зелена ябълка, жасмин, розов пипер, малини, портокалови цветове, кедър, ванилия и пачули. Ароматът е сложен и изключително женствен, в прочем както и всички уханни творения на италианския моден дом. През утринните часове, Roberto Cavalli Anniversary ще се разкрие със сладко ухание на малини и свежи зелени ябълки, подправени с розов пипер. Следобед, парфюмът ще Ви приласкае с букет от жасмин и портокалови цветове, а вечерта ще Ви съблазни с чувствените нотки на пачули и ванилия. Cavalli Anniversary е аромат, предназначен за жени, такива каквито са в очите на Роберто Кавали – с разкошна кралска осанка и грациозността на пантера. Този шик е „заключен“ в красивия флакон – блестящ, със сребриста капачка и барелеф на змия, която е и символът на италианския бренд.

Vera Wang Anniversary

Още едно юбилейно творение, но от Vera Wang. Чувствен коктейл от цветни и дървесни нотки – така накратко можем да опишем новото ухание. Какво се крие в изящния бледо-лилав флакон? Съблазнителни нотки на сицилиански бергамот, ябълкови листа, мандарина, бяла гардения, абсолю роза, мускус, амбра, кедър и ирис…

Katy Perry Purr

Би Ви се искало да влезете в образа на гальовна котка? Katy Perry дава тази възможност на всички жени – с новия аромат, носещ името Purr (мъркане). Парфюмът е създаден като допълнение към знаменития костюм на жената-котка, в който певицата не един път е излизала на сцената.
Композцията на аромата е съствена от ябълкови нотки, зелен бамбук, цветове на жасмин, розова фрезия, българска роза, ванилова орхидея, бяла амбра, сандалово дърво и чувствен мускус.

Custo Barcelona

Испанският бренд Custo Barcelona, известен със стилните си, шикозни облекла представи първото си парфюмно творение. Дамският аромат Custo Barcelona е неповторима комбинация от горчив портокал, калабрийски лимон, розов грейпфрут, бергамот, бял божур, портокалов цвят и сладки малини.

Nina Ricci Nina L’Elixir

Червени ябълки… Тези вкусни, ароматни и полезни плодове се превърнаха в щастлив талисман и символ на успеха за широко известната парфюмерийна линия на модна къща Nina Ricci.
Оливие Кресп, парфюмерът, създал уникалния аромат, е включил уханни нотки на свеж лайм, екзотичен жасмин, апетитни плодове и мускусни нотки.

Miss Pucci

В началото на есента се появи новия аромат Miss Pucci, създаден от парфюмера Франсоа Демаши. Връхните нотки на този женствен, цветен аромат са акорд от магнолия и свеж сицилиански лимон. Сърцето се разкрива с нежна турска роза, индийски жасмин, иланг-иланг и цветове от портокал. Базисните нотки са тексаски кедър, флорентински ирис и бял мускус.
http://www.fragrisima.com