Санди Мурти не е само бойно изкуство, а и техника за лечение

7
Добави коментар
ledzep
ledzep

Санди Мурти не е само бойно изкуство, а и техника за лечение

Психологът Иво Величков е може би най-известният хипнотизатор у нас. Преди година той нашумя с риалитито на Би Ти Ви „Хипнотизаторът”. За Иво обаче да хипнотизира някого не е била най-висшата техника за пробуждане на човешките възможности. Повлиян от неизследваните сили на разума, той се е отдал на изучаването на древно безконтактно бойно изкуство, известно на остров Бали. През последните години Величков посещава школата на майстора Нгура Харта „Санди мурти” почти всяка година и е усвоил тънкостите на самозащитата и самолечението.
Неотдавна журналистката от Би Ти Ви Ани Салич с помощта на Иво направи филм за екзотичните последователи на „Санди мурти” и лично се убеди в способностите им. Документалният филм на Салич се казва „Тора“ и е заснет на о. Бали.

Иво Величков

„Всичко се развива на ниво неврони в мозъка на участниците. Хората непрекъснато си въздействат едни други, но не го знаят. Когато някой те атакува, невроните в мозъка ти инстинктивно реагират на агресията му чрез огледални неврони. Мозъкът ти пръв усеща заплахата. „Санди мурти” те учи как да ги използваш тези способности и да си изградиш нещо като биополе, с което да се отбраняваш” – обяснява Иво Величков. Той е убеден, че ако човек овладее това изкуство, може сам да лекува болните си органи.

Чудеса.нет препоръчва и: