Плодова енергия от АкваСорс с макуй бери и акай бери

10
Добави коментар
estestveni
estestveni

Новият продукт Плодова енергия на АкваСорс съдържа голямо разнообразие от горски плодове, които доказано притежават високи хранителни и антиоксидантни свойства и осигуряват на организма различни жизненоважни хранителни вещества.

Плодова енергия съдържа 15 вида дребни плодове в прахообразна форма: органични лиофилизирани макуй бери и акай бери, смес от органични лиофилизирани горски плодове (диви черни, червени и обикновени боровинки, касис, арония, нар, диво дребно черно грозде, вишни, плодове от див бъз, както и червени, черни и хибридни малини) и плодове от морски зърнастец.

Плодова енергия има изразено антиоксидантно действие и се препоръчва за ежедневна употреба като част от здравословната и пълноценна диета. Продуктът е особено подходящ за тези, които имат динамичен и напрегнат начин на живот или ежедневно се подлагат на физически натоварвания.

Защо дребните плодове са толкова полезни?

Ползите от дребните плодове като необходим елемент от ежедневната хранителна порция са добре описани. Държавният университет на Оклахома заявява, че „данните подкрепят препоръката дребните плодове да бъдат приети като основна група плодове за здравословна за сърцето диета” (март 2010)

Причините, поради които тези плодове се смятат за изключително полезни, са както добре познатите им антиоксидантни свойства, така и хранителната синергия на целите плодове.

Всички знаем, че здравето ни зависи от приема на разнообразна и балансирана храна. Световната здравна организация (СЗО) призовава да се ядат различни плодове и зеленчуци, тъй като всички те съдържат различни комбинации от растителни влакна, витамини, минерали и други хранителни вещества. Тази препоръка важи и за дребните плодове, поради което в Плодова енергия са събрани толкова разнообразни видове.

Доказателствата сочат, че за оптимизиране на доброто здраве е полезно към храната да се включат и богати на антиоксиданти храни и особено дребни плодове.

Продуктът Плодова енергия на АкваСорс е препоръчителен за всички над 5-годишна възраст като отличен начин за включване на тази полезна група храни към ежедневната диета. Той осигурява широка гама дребни плодове, добити от екологично чисти райони из цял свят.

Също така се препоръчва в комбинация със Супер Антиоксидант на всички, които имат динамичен и напрегнат начин на живот, както и на тези, които ежедневно имат физически натоварвания.

Антиоксидантната сила на плодовете

Смята се, че антиоксидантите подпомагат защитната система на организма, като му помагат да се справи с оксидиращите молекули, по-известни като свободни радикали. Когато свободните радикали са в излишък, те могат да доведат до увреждане на клетките и тъканите в организма.

Светът около нас е изпълнен с вредни влияния, които са причина за образуването на свободни радикали в организма: прекомерно излагане на слънце, замърсена околна среда, цигарен дим, претоплена и преработена храна, алкохол, дори собствените ни органи ежедневно ги произвеждат.

Въпреки, че организмът произвежда различни антиоксидантни ензими, за да обезвреди свободните радикали, осигуряването на ежедневен прием на антиоксидантни хранителни вещества може да допринесе за подпомагането на защитните му сили.

Според проучване, проведено неотдавна във Финландия, приемът на дребни плодове, богати на антиоксиданти, може да удвои нивата на полифенолите (антиоксидантите) в кръвта. Изследването е проведено с истински хора, а не само в лабораторни условия, като резултатите се обясняват с бионаличността на хранителните вещества в тези плодове.

Хранително съдържание на органичните растения

Плодовете в продукта Плодова енергия се добиват изключително от органично поникнали и израснали местни растения (с изключение на морския зърнастец). Доказано е, че диворастящите растения е възможно да имат дори двойно по-високо съдържание на естествени минерали в сравнение с натурализираните видове.

Лиофилизацията като метод на сушене

Дребните плодове са може би сред най-богатите на хранителни вещества плодове, но начинът, по който тези хранителни вещества се запазват, също е от огромно значение. Много от тези плодове са най-зрели само в определени периоди на годината и затова е необходимо точно тогава да се събират и съхраняват. Освен това някои дребни плодове губят част от полезните си свойства скоро след като са откъснати, което налага да бъдат обработвани възможно най-бързо.

Лиофилизацията представлява сушене чрез замразяване, което позволява на хранителните вещества да бъдат съхранени и така да могат да се ползват през цялата година. Дори е доказано, че в някои случаи нивата на лиофилизираните хранителни вещества в една порция замразени дребни плодове могат да бъдат по-високи от тези в пресните…

Започнете с 3 капсули дневно заедно с храната. При необходимост можете да увеличите дозата до 6 капсули дневно.

За деца над 5 години – по 1 капсула дневно.

Можете да поръчате Плодова енергия:

– по телефон: 0887 329 573

– по имейл:
– по Скайп: emil_aleksov

Най-изгодно е да се регистрирате като дистрибутор към компанията АкваСорс.

Така получавате личен дистрибуторски номер, с който можете да купувате продуктите на АкваСорс с 30% отстъпка от клиентските цени по-горе.

Цената на регистрацията е 40 лева еднократно и може да бъде направена и по пощата.

Нямате никакви задължения да купувате, продавате или разпространявате продуктите на АкваСорс, имате само права да пазарувате с отстъпка и да ползвате ежемесечните промоции!

Ако имате въпроси относно ползите и приложението на продукта Плодова енергия от АкваСорс с макуй бери и акай бери или желаете да го закупите, можете да се свържете с мен.