Нови Искър със собствен информационен сайт

4
Добави коментар
edi65
edi65

Нови Искър онлайн не влиза в ролята на истина от последна инстанция, но екипът ни предоставя всички аспекти на истината, които в крайна сметка я формират. Във фокуса на сайта е днешният и утрешен ден на града и неговите хора.

Едноименният сайт- Нови Искър онлайн, с уеб адрес – www.noviiskar.bg. навърши 3 месеца. Той е изцяло частен медиен проект, който не се поддържа от община “Нови Искър”.

Страницина е официален медиен партньор на районната администация “Нови Искър” при Столичната община.

Посещаемостта му варира, като среднодневният брой уникални посетители в делнични дни циркулира между 1600 – 2000 броя посетители, което за неотдавна стартирала интернет медия е повече от добър показател (в самия град Нови Искър броят на интернет абонатите е между 3000 – 3600 души (приблизителна цифра на база плащащите месечен абонамент на местните интернет доставчици).

На територията на този 30 000 столичен район (градът Нови Искър е част от този столичен район и носи същото име, като това на района), това е единствената професионално списвана онлайн медия (прави се от малък екип професионални журналисти), която поставя активно и балансирано проблемите на най-северната столична община.

Интернет медията Нови Искър онлайн е аналитично-информационен сайт за новините и събитията в този столичнеи район и в София.

Целта на www.noviiskar.bg е да търси, открива и тълкува причините, които се крият зад фактите, и да надзърта зад фасадата на новините от и за Нови Искър. Създателите на сайта, са убедени, че в днешния глобален свят и информационно общество, е изключително важно за жителите на техният град и район да знаят не само какво и защо се случва в там, но и кой и какво движи процесите на развитие в най-северната столична община.

Сайтът www.noviiskar.bg е отворен за всички мнения на мислещите, знаещите и можещите хора от Нови Искър и София. В него присъстват имената и позициите на авторитетни личности по всички най-важни проблеми от дневния ред на града и региона.

 

Сподели в