Топ 10 клипове във Vbox7

13
Добави коментар
bgtatko.bg
bgtatko.bg

Преди 5 години   |

От Ангел Зафиров

 

fСПОДЕЛИ

Tweet

Чувал съм да наричат Vbox7 точка ком българския YouTube. Всъщност, ако оставим настрана иронията, това би трябвало да е комплимент, а ако оставим настрана елементарната здрава логика, това би трябвало да е изненадващо. Така и не мога да разбера как може някой да ползва ви бокс, когато има YouTube, но както се оказва може и още как. Може би защото е на разбираем български език и е наш и роден:  отляво пише „Избор на редактора“, а отдясно „Избор на другия редактор :-)“, а отдолу пише  „Квалитетните клипове днес“. Очевидно девственият български потребител на Интернет би трябвало с мъка да цели клавишите, докато напише V b o x 7 . c o m  и после всичко става ясно и разбираемо.

Обикновено „днес“ са популярни клипове със заглавия „Топ 10 Смешни Снимки На Поп – Фолк Певици“, „Ко стаа с туа“, „Полицаи пребиват проститутки в Етрополе“, „Двоен инцидент с блондинка и ром – смях“, „Камион блъска травестит – Голям Смях!“ и т.н. Количеството умопомрачителни заглавия на клиповете може единствено да си съперничи самоубийствените коментари под тях. Ето някои от коментарите на клипа „Заложник на пчели“. Вижте клипа по-долу.

„trqbvalo e da izpohapqt tupata kuka!!!“, „Ся да имаше там 2 ята гладни стършели (те ЯДЪТ пчели) няколко камери и да гледаме сеира“, „Qzak,ako bqh tam 6tqh da zema p4elite i da gi dobavq kam moite,tiuhhhh“, „тази много облещена бре“ и т.н. много десетки пъти.

Остава само да гадаем за дълбочината на възприятията на тези потребители на Интернет или може би силно да се разтревожим за образованието на децата си преди да са започнали да пишат думи, смесвайки големи и малки букви или започнат да правят слайдшоута на съученичките си, които току що са научили какво е да си курва. А докато чакаме Сергей Игнатов да осъществи реформата в образованието, ви предлагам топ 10 на най-гледаните клипове във Vbox7.com.

10. Bryan Adams – Everything I Do – Превод – 888 977

“Една уникална песен само за хора, които наистина знаят какво означава думата любов! субтитри: Baby_ly®”. Ако не знаете какво означава думата любов, прочетете в Wikipedia. Да не забравя: OwNeD za adskisexi. obi4am te bebe
Линк: http://vbox7.com/play:c8e58848 (отваря се в нов прозорец)

9. Извънземен – 935 000.

6 минутното видео представя танцът на някой си Робърт Мърейн в американското риалити “Мислиш си, че можеш да танцуваш”, който не само, че не е извънземен, ами е от Лос Анджелис. Робърт танцува по онзи странен начин – все едно че е робот. Или по-скоро по начинът, по-който извънземните си представят, че танцуват роботите. Това обикновено е много впечатляващо в България.

8. Танцувай С Мен 2 Полина Ангелова {най-якия танц в танцувай с мен 2}

Ето как българският формат победи американския.  Танц, който би трябвало да изобразява модерния поглед върху кючека и “гръцкото”, а всъщност всички чакат жълтата компактна мацка да си обърне дупето към камерата, а не само към сценаристите от “Шоуто на Слави”. Гледката си струва, но има още доста, докато наподоби постиженията на кака си Шакира.

7. Как Да Стана Чалга Звезда – 992 000

Клипът е парче от предаването “Сблъсък”, в което артистичния Мирон ни казва как да се  превърнем в попфолк звезда. Очаквайте скоро в БГтатко и отговорът на попфолк певиците, който ще се нарича  “Как да се превърна в успешен телевизионен клоун”.

Линк: http://vbox7.com/play:58df8dfc (отваря се в нов прозорец)

6. Вдигане На Тежест Без Ръце – 1 004 237

Описанието говори само за себе си: „Световна купа по вдигане на партньорката с пенис“. Ако сте толкова любопитни как това се случва, ще трябва да го гледате.  1 004 238.

Линк: http://vbox7.com/play:bd6a4676

5. Много смях – 1 008 342

Това по-скоро са Много гадни номера, които руски младежи си причиняват помежду си, докато не стане напълно ясно, че се подлагат доброволно на тях. Много смешно, момчета, продължавайте все и така и ще ви гледат повече от един милион българи.

4. Десислава – Някой Ден – 1 092 165

Понеже се съмнявам, че ще го гледате докрай, го направих вместо вас.
Видеото започва с прогноза за времето. Ще вали сняг. Кадри на заснежени планински върхове. Луксозна планинска вила. Мъж чете книга (!) на светлината на свещ. Той гледа през прозореца, но Десислава не се задава. Тя се намира на друга място, в коридор. Добре, добре, излъгах – не мога да го изгледам до край.

3. Опааа Изненада – 1 222 123

Изненадата се състои в това, че гаджето на едно момче го заварва да мастурбира, докато гледа порно с мечки. Истината обаче се оказва съвсем прозаична – той си е лъскал обувките. Тя го напуска, а на него съвсем не му дреме.

Линк: http://vbox7.com/play:394d62f4 (отваря се в нов прозорец)

2. Подгответе Се За Много Смях – 1 610 759

Подготвихте ли се за инциденти пред скрита камера от 80-те години? Забавлявате ли се? А тече ли купона? А баничка ядохте ли?

1. Смях До Скъсване – повече от 2 420 000 пъти

Най-гледания в българския Интернет видеоклип е компилация от до болка познати „Вайръл видео“ клипове с хора, които се осакатяват, с маймуна, която си пикае в устата, булдог, който чука пудел, магаре, което се опитва да чука човек, шимпанзе каратист, мечка каратист и прочие скъсващи от смях ситуации.

Линк: http://vbox7.com/play:b7fbb3f6 (отваря се в нов прозорец)