Ясновидка: Бойко Борисов е прероденият хан Крум!

10
Добави коментар
reina
reina

Ясновидка: Бойко Борисов е прероденият хан Крум!

Една от най-известните ясновидки у нас Диана Луна твърди, че Бойко Борисов е прероденият хан Крум.
„Космосът отдавна призовава страната ни да се самоосъзнае. България е страна, която не бива да бъде преотстъпвана на безхаберие и продажност от страна на политици. Бойко Борисов е прекалено борбена личност. Погледнах в ретроспективен план, за да видя миналите му прераждания. Стигнах до извода, че той е хан Крум. От този минал живот идва активността му към създаване на крайни закони днес, дори закони с назидателна цел“, казва тя, която прави забележка на премиера и го съветва да не се доверява на хора, живеещи в чужбина.
Луна споделя, че в момента Борисов е на върха на кариерата си, но в бъдеще ще е глас в пустиня.
„Ще има много помощници, но той самият ще върши и тяхната работа. Трябва да смени много министри, защото те ще го унищожат“, са думите на ясновидката.
Луна споделя, че в последно време е забелязала как все повече политици носят червен конец на ръката си.
„Обичаят идва от прабългарите, още от легендата за Хуба и Баян, от времето на хан Аспарух по повод предпазната помощна сила на мартеницата. Конецът пази, но винаги трябва да има енергийни заклинания, които да се изрекат по време на самото му връзване“, обяснява Диана Луна.

Ясновидката е известна още като „бялата лястовица“, защото е помогнала на стотици хора, които са се отървали от болести, семейни проблеми и т.н.

Чудеса.нет препоръчва и: