Топ 10 на най-мразените български политици

7
Добави коментар
Neznam.bg
Neznam.bg

Топ 10 на най-мразените български политици

Много ни беше трудно да създадем класация на най-мразените български политици, поради една-единствена причина – българинът по дефиниция мрази всички политици! И не съвсем без основание, смеем да твърдим. Тук сме събрали 10 от най-приворечивите и коментирани български политици. Класацията ни е само за забавление и е съвсем условна. Съжаляваме г-да политици, но народът определено НЕ ви харесва!

 

 

 

На 10-то място в класацията ни поставяме Яне Янев. Толкова политически скандали гръмнаха с неговото име, че само списъкът с пряко обидените от него хора би бил достатъчен да го изтласка напред в класацията ни. Но, просто тук съревнованието е изключително сериозно и дори това не би могло да изтласка Яне напред. Нищо десетото място също е престижно!

 

 

Волен Сидеров, също попада в класацията на скараните с Яне Янев, но при него всенародната “любов” е по-сериозна и е напълно достатъчна да го постави на 9-та позиция. Обичан от свойте и мразен от всички останали, Волен Сидеров безспорно е една от най-скандалните личности в българската политика и като такава, абсолютно намира място в класацията ни!

 

 

Както Станишев сам признава – хората като го видят по телевизията го псуват и гасят телевизора. Е, това, ако не е достатъчно доказателство за присъствието му в класацията ни, здраве му кажи! Забъркан в какви ли не скандали, от гей, през изгубени папки и деловодство, до оставането му в БСП… не сме много сигурни дали хората го съжаляват или откровено го мразят, но и в двата случая, Сергей Станишев е необходима част от класацията ни!

 

 

Иван Костов. Един от политиците, който масовият българин определено ненавижда. Не е много ясно защо, но с желанието си да реформира държавата, Костов се превърна в демонизирана фигура.

 

 

Ето това е един от хората, които успяха най-бързо да се издигнат и сринат в очите на българина. От рицаря на бял кон, се превърна в алчния за имоти старец на черно магаре!

 

 

Това е политикът превърнал се в символ на най-мразената част от българската политика. Не знайно защо маса хора разбраха, че ако упражняват вокалните си умения критикувайки и мразейки Доган, то това ще ги изстреля в политиката. Дори и да им се получава, Сокола определено не дава индикации много да се интересува от това.

 

 

Емилия Масларова категорично се класира, като един от най-мразените български политици / http://kichashki.com/политика/18-Масларова-ТОП-9 /. Просто не е нужно да я коментираме детайлно!

 

 

Бронзовият медал днес е отреден за Жан Виденов. Това е човекът, успял да съсипе държавната икономика, за има-няма година и нещо. Човекът борещ се с инфлацията, чрез печатане на пари. Като цяло – пряк виновник за съсипията на хиляди български семейства, което определено го слага на челни, доста челни позиции, в класацията на най-мразените български политици!

 

 

Андрей Луканов безспорно е една от най-спорните български политически фигури. В едно сме сигурни. За да те застрелят след като си бил премиер на държавата, трябва да не си бил един от най-долюбваните хора!

 

 

И на първа позиция днес – Тодор Живков. Безспорно най-притиворечивата фигура в новата българска история. Дълбоко мразен от едни и силно обичан от други, Тодор Живков се превърна в легенда в българската политическа действителност. За едни е човек от народа, работещ за народа, според други – архи-престъпник виновен за всяка злина случила се на България и до ден днешен. Едно е сигурно, обаче – за да те свалят от власт с преврат и да те заведат на съд – не може да си особено обичан. В крайна сметка Тодор Живков се превърна в символ на една от най-мразените в модерния свят идеологии – комунизма. За добро или лошо Бай Тошо е мразена българска политическа фигура и това е факт!