Проститутка иска Дейвид Бекъм да си свали гащите в съда

3
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Проститутката Ирма Ничи, която набеди Дейвид Бекъм, че е правил тройка с нея и друго момиче на повикване, прие хвърлената ръкавица и заяви готовността си за съдебна битка. Тя предизвика Бекъм да „свали гащите си в съда“, за да докаже своята невинност. Палавата брюнетка настоява, че е добре запозната с достойнството на футболиста и може да разкрие интимни „отличителни характеристики“ , които ще потвърдят нейната версия.

Ничи бе заклеймена като „отчаяна лъжкиня и фантазьорка“ от хора от обкръжението на Бекс, които смятат че нейната цел е била да стане известна и да натрупа пачки на негов гръб. Адвокатите на Дейвид вече предявиха иск на стойност 16 милиона паунда срещу нея и американското списание In Touch, което раздуха историята.

„Това трябва да се разглежда като такова, каквото е – бълнуванията на една отчаяна жена. Тя е злонамерена фантазьорка, която няма абсолютни никакви доказателства за безумните си лъжи. Изявлението й потвърждава това. Ако имаше нещо, с което да докаже версията си, тя щеше да го оповести в някоя от много публикации. Съдебният иск е срещу нея, списанието и неговите издатели“, заяви близък до Дейвид Бекъм източник.

„Ирма стои зад своята версия. Всеки адвокат, който заведе дело срещу нея, трябва да се подготви за загуба. Има още неща от историята, които тя не е разказала. Ние сме твърдо убедени, че Ирма може да представи достатъчно детайли и други форми на доказателство, за да убеди съдебния състав, че уговорената среща с Дейвид Бекъм действително се е състояла.“

„Г-н Бекъм по-добре да се подготви да свали гащите си в съда, ако иска да се защити, защото той има отличителни характеристики, които ще докажат по категоричен начин, че Ирма казва истината. Неоснователното дело на г-н Бекъм е разбираемо. В крайна сметка, той трябва да каже нещо на съпругата си“, е позицията на хората около скандалната проститутка.