Да намалим теглото си

64
Добави коментар
Bugi
Bugi

Брой посетители за този материал:
138

Да намалим теглото и да премахнем неестествените нараствания в талията, ханша и бедрата. Това е мотивът на повечето хора, които прибягват до фитнеса и хранителните добавки. Избрали правилният и най-бърз за това път, ние трябва да знаем още подробности за постигане на нашата цел.

Първо

Само отрицателен калориен прием ще стимулира тялото ни да използва подкожните мазнини за гориво и по този начин да стопи неестетичните “подувания” по тялото (т.е. приемай по-малко калории, отколкото изгаряш за деня).

Второ

Само упражнения с тежести във фитнес залата могат да корегират телесните форми адекватно на нашите очаквания (т.е. акцентът на отслабване да бъде в желаните от нас зони).

Трето

Резултати от диетата, тренировките и хранителните добавки идват само при адекватното им съчетаване (т.е. синергичното действие от тези фактори идва само когато храната, тренировката и продуктите са съобразени с индивидуалните ни параметри и дори финансова възможност).

Четвърто

Времето за резултат е минимум 2 месеца. Запомнете, че тялото бързо се адаптира към това, което правите и не иска да се променя, затова дайте си достатъчно време да следвате фитнес плана, преди да се разочаровате от три безрезултатни седмици или експерименти.

Пето

Волята и усилието са вашите оръжия. Само вие определяте вашият успех. Аз само ви показвам пътя. Не се оправдавайте с нищо, а ме потърсете още сега!.

Белчо Христов е фитнес треньор, диетолог и суплементарист. Той се занимава изцяло с авторски проекти, налага най-новите виждания и схващания във сферата на фитнес тренировките, храненето и хранителните добавки в програми за отслабване, покачване на мускулна маса или просто за здраве, тонус и по-добър стандарт на живот. Посетете неговият магазин, с адрес www.belchohristov.net!