Топ 10 на най-нечовешкият тунинг на трабант!

9
Добави коментар
Neznam.bg
Neznam.bg

Топ 10 на най-нечовешкият тунинг на трабант!

10. Започваме днешната класация малко шеговито, но ако разсъждаваме върху термина “тунинг” и го разглеждаме като “модификация”… е това е една хардкор модификация! Нов модел на “Трабант”, от 2010 година, разполага със завидната една конска сила… буквално. Цената му варира, но е икономичен, движи се само на еко гориво от конската сила…

 

9. Ето един звяр на пътя! Този трабант е толкова бърз, че за да са сигурни возещите се в него, че няма да се разпадне по пътя, трябва да носят няколко кашона за резервни части!

 

 

8. Един доста модернистичен трабант /каквото и да е това/ застава на 8-мо място днес. Честно да ви кажем ни прилича на произведение на изкуството… ама от това модерното изкуство дето никой не го баш знае какво представлява!

 

 

7. Един супер кифла лимузинен трабант! Идеална възможност да идете на бала с лимузина, пък и тичка на модно “розуфкутууу” на модерните фиешън пийпъли!

 

 

6. Ето това вече е една по-сериозна лимузина. Идеална е за бизнес срещи и за дълга разходка из провинцията на сериозни международни клиенти… ще останат потресени!

 

 

5. Само ние ли сме се побъркали или това е подобрена версия на Батмобила, с кодовото название Трабантмобил?!

 

 

4. Това прилича на пожарна кола. Само, че никой не е предвидил, че е тъпо да направиш пожарна кола от картон… някак си е твърде лесна цел за пироманиаците!

 

 

3. Трабант полиция! Горе ръцете! Боже, ако видя такова нещо на живо ще се наложи да ме приберат в тая колица, просто няма да издържа да не извърша престъпление! Пък и се изненадвам от това, че на тая полицейска кола от Лос Анджелис пише, че е магистрален патрул… на магистралата трудно ще хванат нещо, различно от настинка, то тоя картон не пази топло!

 

 

2. Танка на картоните и картона на танковете! Заслужено второ място на този вседеход, който може да премине само през картонена стена… евентуално…

 

 

1. И Чудовището заема първо място! Е нямаме много думи за това… просто нямаме!