АкваСорс продукти за здраве, красота, младост и дълъг живот.

30
Добави коментар
landjevi
landjevi

На 07.06.2010 в предаването „На кафе“ по Нова телевизия гостува д-р Мария Папазова. Темата в предаването беше женските хормони и влиянието им върху организма на жената.
 

Някои хора пишат, че коластрата е едно от големите чудеса на природата. Пишат, че е извора на младостта. Някои казват, че тя е имунитет на готово. Аз казвам, че е вещество нещо, което променя човешки съдби.
Какво е коластра?
Коластрата е първата течност, която се отделя от млечните жлези на майката. Това е мляко със специфични подсилващи свойства, предхождащо обикновеното мляко. Отделянето става в първите 3 до 4 дни след раждането и се превръща в нашата първа храна. Съдържа 37 естествени имуностимулатори и 8 фактори на растежа.
 

Пролетта и лятото са чудесни сезони за хората, които обичат да прекарват повече време сред природата. Тези два сезона са много добра възможност да се раздвижите и да подобрите физическата си форма. В тази статия описвам няколко лесни техники, с помощта на които ще изградите здраво и стройно тяло.
За да имате красиво и стегнато тяло се нуждаете от повече физически упражнения. Нуждаете се от много движение и бързо изразходване на енергия. Описаните техники ви помагат да изгорите лесно излишните мазнини и да тренирате вашите мускули. Те повишават телесния метаболизъм и спомагат за изразходването на голямо количество калории.
 

Снимка: comingstobrazil [ CC ]
„Човек е това, което яде“
Вие трябва да градите и да поддържате вашето тяло. Доставяйте му нужните хранителни вещества. Доставяйте му само качествени градини вещества и ще се радвате на добро здраве.Може да изградете силна имунна система чрез хранене. Витамин C е един много добър начин да се сдобиете със силен имунитет.
 

В тази трета част от филма „Храната има значение“ се говори за едни от най-наболелите здравословни проблеми – депресията и рака. Дългогодишни изследвания доказват, че има добър начин за бързо възстановяване на организма. Ще научите повече за лекарствата и техните свойства – „да правят богатите още по-богати“.
 

<< Начало < Предишна 1 2 3 Следваща > Край >>

Страница 1 от 3