Новият пиано бар на София

3
Добави коментар
zavedeniabg
zavedeniabg

Само преди седмица, но вече познат на нощните птици на София, отвори врати фолк пиано бар Khalifa (на името на най-високия небостъргач в света). Заведението се намира в близост до пазар Иван Вазов (до Т-маркет), разполога с около 150 места на закрито и отлично оборудване за най-добрите музикални партита в столицата.
Клубът посреща своите гости с музика на живо от известни български изпълнители и често организира тематични вечери. Не само поп-фолк, ами и български поп, джаз, гръцка и етно музика може да намерите там. Очаквайте тази седмица на живо Илиян Михов-Баровеца, Даяна и Христо Йошков и DJ Veny. А специалната изненада за сряда 06.10.2010 г. е ревю, с участието на манекенки от …… нека бъде изненада за гостите. Заповядайте!

Цените са прилични, а обслужването на ниво. Пиано бар Khalifa разполага с безжичен интернет, гардероб и наргилета за пристрастените. Организацията на частни партита, рожденни дни, балове и купони е част от политиката на заведението и управата винаги ще подходи на висота за провеждане на незабравимата Ви вечер.
Телефон за резервации и повече информация: 0878 123 054

Source:

30 септември Разгледайте профила на Khalifa – пиано бар
Статията е разгледана  6357 пъти.

Всички права запазени © 2001-2012 Zavedenia.bg | Заведения.бг
Използването на снимки и данни от сайта с комерсиална цел е забранено.
Отговорност за публикуваната информация носят регистрираните ресторанти, механи, барове и клубове.
Моля, известете редактора за неточна информация тук