Автофелацио – за и против

12
Добави коментар
soregashi
soregashi

« публикувано на 10-10-2010 @ 8:20 pm »
sick-ография: news.com.au
слушайки: Marilyn Manson – Seizure of Power

— неведоми са пътищата господни – прозрение за тънещите в бла[т/г]ото на незнаението;

Покорявам разликите в пола като изхождам от биологичното познание, че клитора е закърнял/недоразвит пенис. Следователно “оралната стимулация на човешки пенис” важи както за мъжете, така и за жените. Без право на феминистични клади. Поне не и по тази точка от темата – кой има пенис и кой мие чиниите! За останалото – чувствайте се свободни да ме обвинявате в сексизъм (и разни други катастрофи).

Прави ли те хомосексуалист (или може би по-олекотения вариант на политическа коректност – бисексуалист) деянието автофелацио?

Не! Аргументирам се преди към мен да захвърчат пишки на знайни и незнайни воини, дерзащи единствено да ми запушат устата, без да получат (или да търсят) собственото си удоволствие в този акт на “насилие”!

— при голяма част от животните (които, разбира се, могат да стигнат до оная си работа) се наблюдава автофелацио;

Дали ще е по време на традиционното почистване на тялото с език или просто защото по кабелната в момента няма “розов сериал”, липсва диферентност. Ние, хората, също сме животни. Да не говорим, че еволюционно най-близките до нас – маймуноподобните, редовно си лапат хуя! Това не ги прави хомо- или бисексуални. Учебниците ги правят такива. Писаните, полу-недописани транслитерации на разни скопени учени и доктори, изучаващи структурата, поведението и не знам си още какво у живите създания.

— ръчната стимулация (т.нар. мастурбиране) се извършва посредством ръката на пенисопритежателя;

Това значи ли, че лъскайки с едната или другата ръка, понеже е моята си (в случая мъжка), аз съм хомо- или бисексуален? Това не е чужда ръка – моя си е. Същото е и като да си пиеш пикнята, но за това друг път. В една може би не екстремно насочена тематика!

Не значи. Автофелациото е самозадоволяване. Дали ще ползваш ръка, длан или ще плюеш в нея, да не кажа, че някой път човек толкова се увлича в удоволствието, че си лапа/ближе/целува дланта и пръстите, на вече осъществилата пенис-контакт ръка, няма абсолютно никакво значение.

Is that gay(ness)?!

Не мисля.

Може да се нарече липса на самоконтрол, но и това е друга тема. Останахме само атеисти, библейските подражатели отдавна трупат съчки и пръчки на огнището. Чакат само тубата с бензин!

Сега, дали ще си свършите в устата или ще се изпръскате целите – въпрос на вкус!

Махането на ребра е потенциална възможност, зависи колко пари имате и колко далеч искате да стигнете. Другия вариант е да се отдадете на някоя източна философия и да започнете упражнения, които в един етап от вашето съществуване ще ви предоставят уникалната възможност да изпитате буквализма на широкоскроената и още по-широкоразпространена сетнеция “Яж ми кура!”.

Не разбрах, одобрявате ли автофелациото или не?! Въпросът важи както за мъже, така и за жени!

В случай, че дръзнете да отговорите – още една питанка: това деяние прави ли ви хомо-/бисексуален или не?!