3 дни почивка за тримата национали от Пирин

6
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Тримата национали, играещи в Пирин Балканстрой (Разлог)- Николай Пенчев, Константин Митев и Светослав Гоцев ще получат три дни за отдих, преди да се включат в подготовката на своя отбор за предстоящия сезон, съобщи за BGvolleyball.com селекционерът на тима Мирослав Живков.

Вчера състезателите се завърнаха от Италия, където бяха в основния състав на представителния ни тим за Световното първенство.

Според Живков, това обаче няма да бъде пълна почивка, защото момчетата все пак ще имат фитнес занимания за поддържане на формата, до включването им във волейболните тренировки с останалите играчи на състава.

Междувременно отборът на Разлог пътува в сряда за Гърция, без тримата си състезатели. В южната ни съседка Пирин ще участва в приятелски турнир в Солун. Домакин ще бъде тима на Ираклис , а участие ще вземат още ЦСКА (София) и Патра. Мачовете са от четвъртък до събота.

„Продължаваме сериозно с подготовката си“, заяви за BGvolleyball.com треньорът Мирослав Живков  – За целта търсим проверки с класни отбори и чужди съперници. Все още изпробвам различни варианти на игра с младите състезатели. След присъединяването на тримата основни играчи, тимът ще придобие цялостния си облик“, допълни специалистът.

 

 

 

 

ЗАЩО няма радост за българските фенове на СП в Италия?

ФОТОГАЛЕРИЯ от мача БЪЛГАРИЯ – ЧЕХИЯ 1:3 – ТУК!!!