Маргарита Будинова – тя ли раздели Андрей и Даниела? / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен…

8
Добави коментар
irraa
irraa

От няколко месеца името на Маргарита Будинова се споменава все по-често в медиите. Причината – танцьорката беше спрягана за новата половинка на водещия Андрей Арнаудов и за жената, заради която той се раздели със съпругата си Даниела.

Досега нито Маргарита, нито Андрей потвърждават клюката, че са заедно. Всички, включително и Даниела обаче са единодушни – разводът не е бил заради трети човек. Включително и заради танцьорката.

Въпреки това слуховете свързаха шефката на М Dance и водещия малко след края на предаването VIP Dance. Именно по това време Андрей се ожени за сръбкинята Даниела, а Маргото беше забъркана в „семейната драма“ на партньорите си Деян Донков и Кристина Милева. Моделката се беше ядосала, че танцьорката се преоблича в съблекалнята на любимия й.

Както се вижда от снимката една от звездите, с която Маргарита Будинова не е имала проблеми, е именно Даниела. Това важеше до момента, в който Маргото стана част от екипа на „Шоуто на Иван и Андрей“ и започна всяка вечер да кърши тяло пред погледа на водещия.

Новини за Иван и Андрей
Интервюта с Иван и Андрей