Сашка Васева сама като куче

93
Добави коментар
hydroxoow
hydroxoow

четвъртък, 14 окт 2010 г. 14:44 ч.

Застаряла и забравена, Сашка Васева чукна 44 лазарника. Според жълтата преса тя посрещнала сама рождения си ден на 12 октомври, защото съпругът и бил по бизнес дела. Истината се оказа друга.

Близки на Сашка разказват, че липсата на участия са я довели до просешка тояга. Вероятно и бившият съпруг на Васева, който избяга през глава от дупнишката певачка е спрял кранчето, та Сашето съвсем я закършила и нямала пари да почерпи дори най-близките си хора.

Чалгарката с единствен хит за Георги, от години е с мъртва кариера, макар че неуспешно се опитва да я държи в будна кома.

Измислените скандали са нейна запазена марка, но и те вече писнаха и на най-жълтите издания. Последните напъни да обърне прожекторите към себе си, Сашка направи с някакъв Марио, в чийто дом живеели на семейни начала. Преди години Сашка се беше загнездила в дома и на Емил Димитров, който безславно я натири.

Все още група от 875 души, във  фейсбук, иска ефтаназия за Сашка. Но нека не бъдем толкова жестоки! Мястото на Сашка е в село Ресилово, където на воля може да пасе кравите в имението си. Лошо е да си сам-на рождения си ден и на Коледа, а Коледа наближава. Дано някой се престраши да покани Сашка на участие.