Какво трябва да знаем преди да се нанесем в нов дом – КАРМА И СЪДБА – Статии

3
Добави коментар
mikael
mikael

 

Първите вещи, които се внасят в дома действително притежават магически свойства. Най-напред внесете хляб и сол. От древни времена това е дар за духовете на домашното огнище.

Хлябът олицетворява храната, а солта – благосъстоянието. Те ще ви защитават от глад и бедност. За да върви животът ви стабилно и благополучно, без сътресения като второ, внесете в дома предмет, който е масивен – шкаф, диван, тежък стол. Не започвайте натрупване на връхно облекло и малки чанти.

Котката определя положителните и отрицателните зони на жилището, затова често й възлагат първата крачка в новото жилище. Но това е традиция, а не е инструмент за въздействие върху енергетиката на жилището. Можете да поканите екстрасенс или специалист по биолокация, който да ви посъветва как да разположите мебелите. И разбира се, направете освещение на новото жилище с помощта на свещеник. Ако нямате средства за това, то тогава просто напръскайте дома със светена вода от Богоявление.

Освобождавайки старото жилище, оставете в него пари. Сумата няма значение, всяка една сума ще ви донесе късмет. За да привикнете към енергията на новия дом, в първите минути запалете бяла свещ или някое благовоние със сладък аромат (роза, сандал, жасмин).

Важен е избраният за преместване ден. Най-добрите дни за това са по време на пълнолуние, тогава в дома ще има изобилие. Най-лоши са дните на новолуние, те застрашават да убият семейния бюджет. Растящата луна е по-полезна от намаляващата. Крайно неблагоприятна за преместване е сряда, която ще запали на новото място всякакви ниски страсти и уви, ще доведе до проблеми със здравето.

Понеделник и петък нищо няма да вземат и да дадат. Затова пък неделя ще подари успех във всички начинания, което ще захванете на новото място. Вторникът ще доведе до семейно съгласие.