Как да си направим ефектен маникюр

17
Добави коментар
mimi_1248
mimi_1248

Как да си направим ефектен маникюр

Предлагаме ви 2 варианта за ефектен маникюр – предложението на Ана Нелсън, победител в състезанието CND Nail Style и това на марката threeASFOUR.

Ана Нелсън представя уникална техника, която включва детайлна работа върху различните пластове със CND Colour and Effects с цел придаване на форма и обем на ноктите.

1 Стъпка: Нанесете основен пласт от Gold Chrome

2 Стъпка: Използвайки BlackJack, нарисувайте произволни леопардови шарки върху нокъта.

3 Стъпка: Запълнете черните петънца с Gold Chrome, като оставите в края тънка ивица от черния цвят.

4 Стъпка: Запълнете златните петънца с Copper Chrome, като оставите в края тънка ивица златно и черно.

5 Стъпка: Запълнете медните петънца с още един слой от BlackJack, като оставите в края тънка ивица медно, златно и черно. Завършете с топ лак Speedey

Ако искате да бъдете като онези, които ходят по световните модни подиуми, то се доверете на предложенията на марката threeASFOUR. Създайте спиращ дъха вид с техниката „котешко око“ и накарайте всички да се обърнат след вас за още един поглед.

1 Стъпка: Нанесете основа от два слоя Dark Ruby.

2 Стъпка: Нанесете един слой Cooper Shimmer (За постигане на различни ефекти можете да заместите с Ice Blue Shimmer или Emerald Shimmer).

3 Стъпка: За да създадете ефекта на „зеница“, нанесете един слой BlackJack от центъра на нокъта до върха на удължението. Започнете от едната страна на нокъта след това направете същото и от другата и изравнете.

4 Стъпка: Нанесете Super Mate от лак само върху „зеницата“ и оставете да изсъхне.