Организират круиз за нудисти в Адриатическо море

3
Добави коментар
nikoletta
nikoletta

Британският туроператор eWaterways, специализиран в организирането на морски пътешествия набира смелчаги за новия си нестандартен круиз в Адриатическо море. Седемдневното пътуване ще се състои през месец август следващата година, а цената на човек ще бъде около 500 британски лири, съобщава Daily Telegraph.

До тук няма нищо необичайно, с изключение на дрес кода по време на пътуването  – оказва се, че почти през цялото време пасажерите ще се наслаждават на морското си приключение без да носят никакви дрехи, като се обличат единствено по време на хранене.

Маршрутът на интересния круиз ще включва посещение на хърватския остров Раб, прочут като „острова на любовта”, град Задар, както и спирки на други острови и интересни селища.

От британския туроператор припомнят, че подобен род почивка е много популярен в Хърватска и страната посреща туристите си с голям брой нудистки плажове. От eWaterways се надяват нестандарстният круиз да привлече много туристи от цяла Европа, макар че най-много залагат на германците, тъй като те са едни от най-големите почитатели на нудизма.