Марияна Маринова, сестрата на Маргините: Бих се омъжила само за мъж като брат ми Красимир, но вече няма такива!

29
Добави коментар
real_sex
real_sex

Марияна споделя, че има много силна връзка с Красимир и Николай. Тримата постоянно се чували и търсели. Маргините много се притеснявали за малката си сестричка, която се възстановява след развод,

но тя отказвала помощта им,

защото иска да се справи сама. Братята пък гледали с леко пренебрежение бизнесопитите на Марияна. А те съвсем не са за пренебрегване – както “ШОУ” пръв разкри още миналата година, блондинката откри в Пловдив най-луксозния бутик на Балканите, където на щандовете “съжителстват” “Армани”, “Гучи” “Долче и Габана” и “Кавали”, а сред вип-клиентките е фолкзвездата Анелия – най-добрата приятелка на Марияна.
Сестрата на Маргините често пътува до Италия. Най-много се задържа в Милано, където пие сутрешното си кафе и обикновено се храни в заведението на Джорджо Армани. При един от поредните си обеди там модният ас бил привлечен от българката и настоял да се запознае с нея. “Чест е такава красива жена да отсяда при нас”,

отсякъл Армани и целунал ръката на Марияна.

“Сестрата на Маргините е изключително еманципирана и държи да гради кариерата си сама. Бяга от пълното спонсорство на двамата си братя. Не случайно налага презимето си Андреева, а не Маринова”, споделя нейна приятелка” Въпреки че е приела името на баща си Андрей за своя фамилия, сестрата обича силно тримата си братя. Тя буквално боготвори по-големия – Красимир. Самата тя не крие това: “Ако някога срещна мъж като него, ще се омъжа за втори път. Толкова е добър и грижовен! Когато се разведох преди година, той пръв започна да ме утешава, казваше ми, че времето лекува всичко и ще срещна друг мъж. Отговорих му, че това е абсурдно, защото аз искам да бъда с мъж като него, а такива вече няма.

Мога да се влюбя само в мъж като него. Обичам всичките си братя, но към него изпитвам най-силни чувства…

Всичко му споделям”, изповяда Марияна Маринова.
Тя яростно отрича, че Красимир и Николай са чудовищата, които всички ги изкарват. “Каквото и да се случи, казват: “Братята са”. А те не са чудовища, много добри хора са”, твърди Марияна.

ДОСИЕ:
• Марияна Маринова, има две дъщерички – Мария и Бисера. Неотдавна тя се разведе със съпруга си, който според запознати е бил въвлечен в “семейния” бизнес на Маргините, но явно нещо е сгафил и се е наложило да напусне фамилията.
• “Абсолютно всички от фамилията ходят облечени в черно. Марияна е красива и много естествена. Има навици на работеща жена, `щото я гледаме как сутрин рано се качва в джипа и потегля. Щом се върне вечер, веднага се отбива в магазина”, разказа пред “ШОУ” касиерка от магазина до пловдивския апартамент на вип-сестрата.
• “За най-големия син – Митко, знаем, че той страни от фамилията, разкриха още пред “ШОУ” техни комшии. Той живеел в Смолян и въртял бизнес с гъби.