Дилър: Снабдявах Анджелина Джоли с хероин и кокаин

4
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Плащаше често по 100 долара за половин грам кокаин и един сантиментър от грама хероин. Смъркаше ги директно пред мен…

За първи път мъж издава пред пресата, че е снабдявал Анджелина Джоли с кокаин и хероин, съобщи немският сайт VIP.

Името му е Франклин Майер. Той дълго време бил дилър в Ню Йорк и доставял дози на артисти, поп звезди и модни дизайнери.

Майер издаде тайните на Джоли, чиято консумация на наркотици в миналото е била значителна. Франклин се запознал с нея през февруари 1997 г., когато тя беше едва 21-годишна прохождаща актриса.

„Когато тя беше в града, сме се виждали по 2-3 пъти седмично. По правило тя си купуваше и кокаин, и хероин.

Плащаше често по 100 долара за половин грам кокаин и един сантиментър от грама хероин. Смъркаше ги директно пред мен. Явно й беше безразлично кой е при нея“, каза Майер.

Той посещавал Анджелина в нейния апартамент в Манхатън на Upper West Side, за да достави от поръчаните вещества. „Стените й бяха налепени със снимки на мъртви тела“, казва Франклин и добавя:

„Приемам, че това бяха живи тела. Те лежаха на местата, където са били убити. Не знам откъде някой получава такива снимки“.

Майер твърди, че видял Анджелина да поема дрога непосредствено преди телевизионно интервю. Редовните й покупки на наркотици приключили в началото на 2000 г., когато се запознала с бъдещия си съпруг Били Боб Торнтън.

Експерти твърдят, че вземалият дрога може по всяко време да се върне към нея. Американската специалистка Елена Михаелас заявява, че някои се борят с пристрастяването си всеки ден, дори след четирсет години.

24 Часа

 

24/10/2010