Милано | Италия | Предколедни екскурзии | Оферти | Почивки | 2012 | Самолет – Туроператор Рад-Феста

2
Добави коментар
travelcho
travelcho

Начало Оферти Архив Предколедни екскурзии самолетни екскурзии Предколедна петдневна самолетна екскурзия до Милано  
 

ID: 6990Предколедна петдневна самолетна екскурзия до Милано

Преглед

Описание
Предколедна: Милано

Милано е градът на модата, на шопинга, на „Тайната вечеря” и на най-престижния оперен театър в света. Винаги има какво да се прави в бляскавите галeрии „Виктор-Емануил II” или пред една от най-величествените готически катедрали в Европа, или в двореца Сфорца, или в ненадминатите ресторанти и уютни кафенета на най-развития в индустриално и финансово отношение град на Италия.
Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в централно разположен хотел 3 или 4 звезди в Милано, обиколка на Милано с екскурзовод на български език, трансфери. Лети се с „Алиталия”.Продължава…

Дестинация
 Милано ИталияАдрес за контактиРАД-ФЕСТА – туроператор 044371000 ул. Христо Белчев 35 ет. 1СофияБългарияТелефон: +359 2 986 39 27Факс: (+359 2) 989 19 55Изложение

Описание
Предколедна: Милано

Милано е градът на модата, на шопинга, на „Тайната вечеря” и на най-престижния оперен театър в света. Винаги има какво да се прави в бляскавите галeрии „Виктор-Емануил II” или пред една от най-величествените готически катедрали в Европа, или в двореца Сфорца, или в ненадминатите ресторанти и уютни кафенета на най-развития в индустриално и финансово отношение град на Италия.
Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в централно разположен хотел 3 или 4 звезди в Милано, обиколка на Милано с екскурзовод на български език, трансфери. Лети се с „Алиталия”.
Дестинация
Програма14.12.2012 – Отпътуване от летище София. Кацане на летище „Малпенса” в Милано, трансфер, настаняване в хотела. Нощувка.
15.02.2012 – Закуска. Пешеходна обиколка на Милано – Катедралата, галерията Виктор- Емануил II, паметника на Леонардо да Винчи, Ла Скала (отвън), замъка Сфорца (отвън), църквата Санта Мария делле Грацие. Нощувка.
16.02.2012 – Закуска. Свободен ден. Нощувка.
17.02.2012 – Закуска. Свободен ден. Нощувка.
18.02.2012 – Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището. Отпътуване за София. Цени на човек в лв. според настаняването:

Дати през 2012 г.
***
****

14.12 – 18.12
1339
1545

Допл. за инд. стая
280
360

Нам. за 3-ти възр. в дв. стая
0
   0

Намаление за деца 11 г. + 2 възр.
120
140

Намаление за деца 11 г. + 1 възр.
90
 90

Цената включва:
Самолетен билет
Летищни такси
Трансфер
Съответния брой нощувки + закуски
Екскурзоводски услугиЦената не включва:
Таксите за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.
Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден)
Градска такса при настаняване в хотела в размер на 2-4 euro

***
 Ibis Milano Centro (централно разположен, на 20 минути пешеходно разстояние от катедралата в Милано и близо до една от най-големите търговски улици – „Корсо Буенос Айрес”); Best Western Hotel City (намира се на Корсо Буенос Айрес и на пешеходно разстояние от площад „Република”); Roxy (централно разположен, на 10 минути пешеходно разстояние от катедралата в Милано и една от най-големите търговски улици – „Корсо Буенос Айрес”); Fenice ( на 5 минути пешеходно разстояние от Порта Венеция и „Корсо Буенос Айрес”), Fenice (на 5 минути пешехпдно разстояние от Порта Венеция и „Корсо Буенос Айрес“)

****
Galileo (разположен в самия център на Милано, на 300 м от Катедралата и на 600 м от оперния театър „Ла Скала”); Brunelleschi (разположен в сърцето на Милано, до катедралага Дуомо и музикалния театър „Ла Скала”); Best Western Felice Casati (централно разположен, на пешеходно разстояние от Порта Венеция, търговсакта улица „Корсо Буенос Айрес” и централната гара); Manin (централно разположен, намира се на 10 минути пешеходно разстояние от Порта Венеция и търговсакта улица „Корсо Буенос Айрес”); NH Grand Hotel Verdi (централно разположен, на пешеходно разстояние от площад „Република” и Порта Венеция); Starhotel Splendido (централно разположен, на 10 минути пешеходно разстояние от площад „Република” и „Корсо Буенос Айрес”)

При нощувки в Италия, туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 2-3 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и, от порядъка на 3-4 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени.

По смисъла на чл. 42 от Закона за туризма за задължителна застраховка “Отговорност на туроператора”, “РАД-ФЕСТА’’ ЕООД е застрахована в ЗД ‘’ЕВРОИНС ” АД със застрахователна полица № 3700001300от 08.01.2012 до 07.01.2013 г.
Посочените цени не са валидни по време на великденски, коледни, новогодишни и официално обявени национални празници или други събития от фестивален, конгресен, спортен и рекламен характер.Уважаеми клиенти,
Фирма ‘’РАД-ФЕСТА’’ ЕООД Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма за счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване.
Фирма ‘’РАД-ФЕСТА’’ ЕООД Ви уведомява, че може да има случаи на публикувани две и повече рекламни оферти за даден хотел, чиято политика е стимулиране на продажбите за определени периоди. Такава рекламна оферта задължително указва периода на валидност и не може да се тълкува, че е подвеждаща информация спрямо публикувана оферта за редовните цени през цялата година.