Номерологичен хороскоп всеки ден. Астрологичен хороскоп всяка седмица. Астрологичен форум!

24
Добави коментар
danlet
danlet

3 апр, 2015 

Една винаги актуална статия

Днес получих едно съобщение-коментар, което нямаше може би точно тази цел, но ме отведе на страница в друг сайт, в който е публикувана моята статия Детски хороскоп според зодията. Съгласие за препубликация на тази статия, а както и на голяма част от останалите, съм дала, но при съответните условия, а те са: без промени в текста,посочване на автор и активен линк към сайта ни.
Е, статията е там и можете да я видите, но е с променено заглавие в zodiite.net – като “Детски хороскоп”, няма автор,та какво остава за линк към сайта ни. Пълен текст на “На пазар в temura.net” »

29 мар, 2015 

Меркурий и Марс сменят знаците

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Навлизаме в седмицата на второто пълно затъмнение за годината. В събота, 4 април 2015 година, в 15:05 ч., бг.,време, Луната ще застане на една ос със Земята и Слънцето, ще се наблюдава пълно лунно затъмнение.

Както се вижда от картата, Луната е под хоризонта, което значи,че от нашите ширини пълното лунно затъмнение няма да може да се наблюдава. Промените в диска на Луната ще се виждат предимно в южното полукълбо, в Тихия океан, Австралия, Нова Зеландия и др. Подобно на пълното слънчево затъмнение на Пълен текст на “Седмичен хороскоп 30 март-5 април 2015 година” »

24 мар, 2015 

Всичи обичат подаръци, а книгите са удачен самостоятелен подарък, или уместно допълнение.

Предлагаме ви три варианта Подаръчни комплекти.

Първи вариант:

Номерологичен календар + Лични календари + Номерологичен именник (е-книга)* на Пълен текст на “Подаръчни предложения!” »

22 мар, 2015 

Слънце в тригон със Сатурн
Венера в квадрат с Юпитер

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Предстоящата седмица носи ехото на предходната, но астрологичната картина е далеч по-хармонична. Предходната седмица можеше да се определи като меркурианска, заради активността на най-близката до слънцето планета, с няколкото точни аспекта. Тази обаче определено е венерина. Венера прави два точни аспекта с външни планети през тази седмица и един в началото на следващата, чието влияние ще се усети още в края на тази. Първата половина на седмицата ще мине под знака на два благоприятни аспекта – секстила на Венера и Нептун, и тригона на Слънцето със Сатурн,които стават точни съответно във вторник и в сряда. И двата аспекта повлияват благотворно взаимоотношенията Пълен текст на “Седмичен хороскоп 23-29 март 2015 година” »

15 мар, 2015 

Последен точен квадрат на Уран-Плутон
Венера в Телец
Слънцето в Овен

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Навлизаме в забележителна, от астрологична гледна точка, седмица. Макар хронологически да не е първото, най-важното астрологично събитие в нея е пълното слънчево затъмнение. Първата особеност е, че то е пълно,което значи, че светилата застават на една ос със Земята. Пълно слънчево затъмнение имаме понякога в две поредни години, Пълен текст на “Седмичен хороскоп 16-22 март 2015 година” »

9 мар, 2015 

Сатурн ретрограден от събота
Марс в съвпад с Уран и в квадрат с Плутон
Меркурий в Риби от петък

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Астрологично седмицата е не по-малко напрегната отколкото метеорологично. Каквото на небето – това и на земята. Но както за падналия дебел сняг, така и за текущите напрегнати аспекти, не сме изненадани, защото съм говорила за тях в предишните седмични хороскопи.

Седмицата е богата на астрологични събития, в които главна роля играе Марс. Хронологически първото е точният тригон на Марс и Юпитер, който поддържа позитивната тема подхваната от дългият хармоничен аспект на бавната планета Юпитер с още по-бавната,Уран. Този аспект, няма да се уморя да го повтарям, е планетната благословия на периода март-юни, Пълен текст на “Седмичен хороскоп 9-15 март 2015 година” »

2 мар, 2015 

Пълнолуние в Дева в четвъртък
Юпитер и Уран в тригон

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Навлизаме в първата седмица на месец март, един от най-забележителните, в астрологично отношение, месеци през 2015 година. Освен опозицията на светилата,в следващите дни, и до края на месеца, предстоят няколко значими аспекта между външните планети, както и пълно слънчево затъмнение. Пълен текст на “Седмичен хороскоп 2-8 март 2015 година” »

23 фев, 2015 

Слънце в квадрат със Сатурн
Слънце в съвпад с Нептун

Муси Дачева

 

 

ОГНЕНИ ЗНАЦИ

 

За родените под знака на Овен, или с асцендент в Овен,предстои динамична седмица. Динамиката се задава от движението на три планети на ваша територия. Двойката Венера-Марс е много важен фактор за всичко, което се случва около вас. Тя ви дава подкрепа ,най-вече от жени, но също така показва, че за да имате успех в делата си,трябва да подхождате деликатно и с уважение към околните. В дните на влияние на квадрата на Слънце и Сатурн, когато мнозина ще имат пречки от инстанции, проблеми с чиновници и бюрократични трудности, вие ще успявате къде с чар, къде с неоспорими аргументи. Пълен текст на “Седмичен хороскоп 23 февруари-1 март 2015 година” »

18 фев, 2015 

Китайската Нова година започва на второто новолуние след зимното слънцестоене. На 19 февруари 2015 г., е началото на поредната година според източния календар, и тя ще продължи до 7 февруари 2016 година.

Овцата е осмият знак в китайския зодиак, вторият от втората половина на цикъла на дванадесетте разклонения, който е 12 годишен и започва с годината на Плъха. Последната година на Плъха бе 2008-ма.

В Китай числото 8 е символ на късмета,затова Овцата е носител на късмета и благоденствието. „Колкото повече, толкова повече“ казва Мечо Пух. Три овце се смятали за божествен знак, а трима родени под знака на Овцата в едно семейство се приемало за изключителен дар на Съдбата, който обещавал просперитет на семейството. Пълен текст на “Китайски хороскоп 2015″ »

15 фев, 2015 

Второ новолуние във Водолей
Слънце в Риби от четвъртък
Венера и Марс в Овен от петък

Муси Дачева

Обща характеристика на периода

Предстоящата астрологична седмица,подобно на предходната е бедна на значими аспекти между планетите. Изключение прави съвпадът на светилата, по време на новолунието в последния градус на Водолей. Но затова пък три космични тела сменят знака си – Слънцето, Венера и Марс.

Новолунието в четвъртък е второто в един и същи знак, нещо което се среща относително рядко. Една от добрите страни на това явление е, че това което не е Пълен текст на “Седмичен хороскоп 16-22 февруари 2015 година” »