Крем Муун Райз – AquaSource Moon Rise – Wild Yam Moisturising Skin Cream

4
Добави коментар
naturalenergy.bg
naturalenergy.bg

Описание

Крем Муун Райз/AquaSource Moon Rise – Wild Yam Moisturising Skin Cream

 

Кремът Муун Райз предлага ново и естествено решение за всяка жена. Той съдържа над 11 билкови екстракта, проучени и избрани заради своя синергизъм и заедно с основната съставка – див сладък картоф, представлява чист и уникален продукт за преодоляване на хормоналния дисбаланс при жените.

 

Кремът Муун Райз е подходящ натурален козметичен продукт за жени на всяка възраст. Той е полезен за всяка жена още от първата менструация чак до дълбока старост, с цел подпомагане правилната функция на яйчниците, подобряване на хормоналния баланс, а по-късно и борба с остеопорозата и злокачествените заболявания. Особено е полезен за жените, преминаващи през менопауза.

 

Хормоналният дисбаланс се получава при дисбалансиране на прогестеронът и естрогените, които се произвеждат в яйчниците. За съжаление начинът на живот и хранене особено на жените в градовете често допринася за такова разбалансиране. Абортите, противозачатъчните хапчета, хормоналните препарати и стресът допълнително допълват картината.

 

Оплакванията вследствие на хормонален дисбаланс засягат всички органи и системи – имунна, храносмилателна, нервна, ендокринна, сърдечно-съдова и костна и са най- неприятни около мензис и през климакса. В повечето такива случаи има естрогенно преобладаване, затова е нужна прогестеронова терапия, каквато представлява и кремът Муун Райз. Той осигурява градивен материал за производството на прогестерон и спомага за естественото регулиране и балансиране на метаболизма при жените.

 

В много случаи вземането на хранителни и билкови добавки през устата е ефикасно, но този продукт под формата на крем е по-подходящ, абсорбира се лесно от кожата без каквито и да е химически промени и по този начин гарантира ефективно усвояване на всички съставки. Прогестероновата терапия се справя с 90% от оплакванията, свързани с предменструалния синдром и менопаузата. Жените съобщават за бързо подобряване на общото състояние и самочувствие, както и за усещане за подмладяване и повишена работоспособност.

Състав

Крем Муун Райз/Moon Rise/ е специален крем за жени, съдържащ:

 

     » Екстракт от див ям /сладък картоф/

Екстрактът от див ям (Dioscorea villosa) е известен и широко използван естествен пълноценен хормонален регулатор при жените. Това е диворастящо растение, открито от японски учени през 1936г. в Мексико. Използва се в крема като главно активно вещество. Съдържа фитохормона диосгенин, от който организмът лесно произвежда прогестерон. Богат е на витамини, ензими, фитостероли и други биологично активни вещества, които допълват и подсилват действието на диосгенина.

     » Цимицифуга

Cimicifuga /тревисто растение от семейство лютикови/. Оказва успокояващо действие, подобрява дейността на сърцето, разхлабва мускулатурата на червата. 

     » Сибирски жен-шен

Eleutherococus senticocus  е с произход  Източна Русия. Открит е през 50-те години на нашия век от руския лекар Брекхман. Сибирският жен-шен помага на човешкото тяло да се адаптира към стреса и да нормализира всички свои функции – една истинска адаптогенна билка. Използва от атлетите за увеличаване на издръжливостта им, повишава умствената и физическа работоспособност, способността за концентрация, помага при умора. Сибирският жен-шен е много подходящ да се използва по време на менопаузата, когато жената често променя настронието си и проявява признаци на свръхчувствителност. 

     » Масла от роза

     » Алое Вера

Действа положително върху имунната система и възстановява увредени епителни тъкани. Благоприятно противовъзпалително и противомикробно действие. Подобрява минералния и витаминния баланс и обмяната на веществата. 

     » Шафранка

     » Авокадо

     » Жожоба

     » Масло от сладък бадем

Богато е на ненаситени мастни киселини. Подходящ за суха кожа – подхранва, възстановява, защитава и успокоява. Съдържа витамини A, D и E, които помагат на кожата да се регенерира и да възвръща блясъка и гъвкавостта си. Облекчава сърбежите, възпаленията, екземите и напукванията по кожата.  

     » Екстракт от лайка

     » Екстракт от делянка

     » Естествен витамин Е

Широко проучван заради благотворните му ефекти върху кръвообращението и сърцето. При менопауза е особено важно да се запази здравето на сърдечно-съдовата система. Поддържа кръвта и улеснява циркулацията й. Мощен антиоксидант, предпазващ от вредните въздействия на свободните радикали, увреждащи тъканите и клетките. 

 

Действието на Крем Муун Райз върху женския организъм е комплексно и много полезно. Всичките му съставки са 100% натурални и са полезни за женската ендокринна система. Има финна консистенция и е с аромат на българско розово масло. Абсорбира се лесно от кожата и я прави мека и нежна. Не съдържа парабени!

 

ОПАКОВКА

50 грама

Действие

Крем Муун Райз – полезни ефекти и предимства:

 

     » Регулира менструалния цикъл;

     » Подмладява и освежава организма на жената;

     » Подпомага доброто функциониране на яйчниците;

     » Облекчава предменструалния синдром;

     » Повишава фертилността и улеснява забременяването;

     » Подпомага разнасянето на бучки в гърдите и кисти на яйчниците;

     » Естествен антидепресант без странични действия;

     » Нормализира нивото на кръвната захар;

     » Предпазва от рак на гърдата, яйчниците и матката;

     » Възстановява половото влечение;

     » Подобрява съня, настроението, самочувствието;

     » Облекчава неприятните симптоми през менопаузата;

     » Нормализира повишения апетит;

     » Заздравява костите, предпазва от остеопороза;

     » Прави кожата по-гладка, мека и еластична;

     » Абсорбира се бързо, без омазняване;

     » Много е лесен и приятен за употреба;

     » Има приятна миризма на роза и екзотични билки.

Употреба

Начин на употреба:

 

Употребата на Крем Муун Райз е много лесна. Втривайте половин чаена лъжичка от крема в меките участъци на кожата /врат, гърди, вътрешната страна на ръцете и бедрата/. Изчакайте няколко минути докато кремът попие. Използвайте два пъти дневно.

Дозата може да се увеличи, докато настъпят желаните резултати.

Използването на Крем Муун Райз става след приключването на поредния месечен цикъл и се спира един ден преди следващата менструация. Не употребявайте кремът по време на цикъл!

За по-добри резултати, съчетавайте с Комплекс есенциални мастни киселини и водорасли АФА за подхранване.

При жени над 35 год., комбинирайте с КолАктив Коластра и Супер Антиоксидант.

За максимален ефект, съчетавайте с Муун Баланс.

Крем Муун Райз е полезен за всяка жена. Използва се още след първи месечен цикъл, та чак до дълбока старост. Той подпомага правилното функциониране на яйчниците, подобрява хормоналния баланс, а по-късно и в борбата с остеопорозата и злокачествените заболявания.

 

Важно!

Крем Муун Райз не бива да се употребява от кърмачки, които нямат месечен цикъл, защото при тях хормоналният профил е по-специфичен и добавянето на прогестерон не се налага.

Внимание заслужава темата бременност и прогрестерон. Принципно Крем Муун Райз официално не се препоръчва на бременни жени от производителя. Причините за това са по-скоро свързани с презастраховане, отколкото с логика. Знаем, че прогестеронът е основен „защитник на бременността”. От тук следва, че Крем Муун Райз може да подобри шансовете за забременяване и запазване на бременността, особено в първите месеци. Ето защо би било добре в случаи на предшестващи ранни аборти /а и по принцип/ кремът да се ползва през първия триместър за подпомагане функциите на жълтото тяло.

Естествено, употребата на крема по време на бременност трябва да се консултира с гинеколог.

 

 

* Продуктите на АкваСорс, предлагани от Natural Energy, са изцяло естествени суперхрани, дар от Природата, и оказват благоприятно въздействие върху човешкия организъм. Те не са лекарствени средства. Не са синтетични продукти.