Живи статуи от цял свят

73
Добави коментар
Segmadis
Segmadis

– November 3, 2010Публикувано в: Забавно, Изкуство, Снимки и Клипчета

41 Flares

41 Flares

×

В по – големите градове по света има едно до известна степен не много познато при нас изкуство, което обаче е и много красиво в същото време.

Във всеки един голям град по цял свят могат да бъдат намерени такива “живи статуи”, които в своята същност са хора, които в един или друг аспект влизат в роля.

В повечето случаи естествено всичко това се прави за пари, в което няма нищо лошо, а хубавото във всичко това е самият труд, който никак не е малко, който полагат тези хора всеки ден за да могат да “отидат” на работа.

За жалост както казах в нашата държава този вид изкуство не е много разпространен. Аз лично съм виждал на няколко места подобни “статуи”, но за съжаление самите средства, които нашите артисти имат са по – малко и може би затова не изглеждат толкова автентично, колкото тези на снимките тук.

А както ще се убедите от всички снимкми до края тези хора наистина полагат невероятни усилия за да могат да пресъздадат колкото се може по – автентично това, което се опитват да ни покажат.

Но в крайна сметка стига съм ви занимавал с глупости, а по – добре да ви оставя да видите всички такива хора статуи без моите размисли.

Neshtoto.com