Похапва ли Азис дюнера на Денислав?

42
Добави коментар
krisi_d
krisi_d

четвъртък, 4 ное 2010 г. 13:17 ч.

Азис, който всячески се опитва да върне старата си слава, спретна нов PR скандал. Този път в интригата е забъркан Денислав, който възпя дюнера си в песен. При Азис напъните да шуми около името си с подобни измишльотини се поизтъркаха, но може би ще помогнат за певческата кариера на Денислав.

Азис бил впечатлен от дюнера на Шуменския  мачо и побързал да се свърже с него. Между тях пламнала искра, която запали жълтите вестници с новината, че Денислав е новият мъжага, който затопля леглото на Азис. Потърсихме Денислава да разкаже повече за PR постановката, но той каза, че не иска да коментира случая.

Колкото и настоятелно се опитвахме да изтръгнем  нещо от Дюнера, ударихме на камък.

„Нито отричам, нито потвърждавам, просто съм казал, че няма да говоря по случая. Обадете се на Азис, питайте него. Може да ми звъннете след 2-3 дни, тогава може да коментирам нещата.“

Вероятно комуникацията между двамата  „любовници“ не протича добре и не са се уточнили кой какво да говори. След няколко дни отново ще потърсим Денислав, който вероятно ще знае какво да ни отговори.

Преди време Ники Китаеца беше „мъж“ на Василка, дори се ожениха. След това Китаеца се ожени за фолк певицата Виолета, от която има и дете. Ники е собственик на музикалната компания,  в чийто каталог е Денислав. В крайна сметка може да се окаже, че Китаеца е посредник между влюбените гълъбчета и именно той ги е запознал.