Смяна на щрангове, поправка на водопровод и канализация и други ВиК услуги от ВиК Ремонти .com

2
Добави коментар
irisvisia
irisvisia

ВиК услуги

ВиК услуги 

ВОДОПРОВОД и КАНАЛИЗАЦИЯ

Всичко свързано с ВиК.

От нас Вие можете да поръчате качествени ВиК услуги

Фирмата предлага на своите клиенти качествени водопроводни и канализационни услуги, свързани с:

– Смяна на ВиК щрангове – смяна на хоризонтални и вертикални водопроводни щангове – ВиК услуги – ВиК ремонти – Водопроводни услуги – Водопроводни ремонти – Канализационни услуги – Канализационни ремонти – Отпушване на канали

 

ВиК услуги във Вашия дом или обект:

– ВиК инсталации – проектиране и оразмеряване – ВиК инсталации – монтаж и ремонт – Цялостно изграждане на бани и санитарни помещения – Канализационни инсталации – монтаж и ремонт на канализационни инсталации – Санитарна техника – монтаж и ремонт на санитарна техника – ВиК инсталации – монтаж и ремонт на машини за ВиК инсталации – Отпушване на канал – Локално парно – проектиране и изграждане

Фирмата е специализирана в:

– отстраняване на теч на водопровод, – отстраняване на теч на канал, – смяна на хоризонтални и вертикални щрангове на водопровод и канализация, – смяна на каменинови и чугунени тръби с ПВЦ тръби, – подмяна на поцинковани тръби с полипропиленови, – монтаж и подмяна на батерии, водомери, бойлери, душ-кабини, вани, джакузи, моноблок, мивки и всякакъв вид санитария.

Предлагаме изграждане на отоплителни инсталации с всякакъв тип котли за отопление.

Фирмата работи с материали, имащи сертификат за 50 годишна заводска гаранция и издава протокол за гаранция на извършената услуга и ремонт.

Фирмата разполага с техника за всякакъв вид къртене, рязане на бетон, изрязване на отвори в стени и подове и е специализирана в тази дейност.

Фирмата представя цени за ВиК услуги, след направен оглед на обекта и като се съобразява с изискванията на клиента. За оглед от нас и даване на оферта клиентът не заплаща нищо.