Snooper 3 Zero радар детектор с GPS за фиксирани камери на КАТ Snooper 3Zero

3
Добави коментар
Mihailll
Mihailll

Новите камери на КАТ снимат по 1600 на ден за скорост

Водач с „Порше” държи рекорда край Пазарджик с 234 км в час

Ако не искате да сте един от тях използвайте Snooper 3zero или

Handsfree Spy

Ние работим за вас и през празниците

 

 

 

 

Само сега ПРОМОЦИЯ

Snooper 3 zero   379лв.

 

Snooper 3 ZERO – локатор за „фиксирани” камери на КАТ с GPS / радар / Лазерен детектор, Snooper 3ZERO използва най-съвременната GPS технология която възможно най-точно ви предупреждава за наличието на всички „фиксирани“ камери. За първи път обаче, Snooper 3 zero е съчетала GPS и радар / лазерна технология в една преносимо устройство.

 

Едно нещо е лошо при радар детекторите, за съжаление, детектор радара не решава проблема със стационарните камери, особено тези, които нямат излъчване на никакви сигнали, понеже работят в режим снимки и видео: преминаване на червена светлина – започване на запис (или поредица от снимки) и др. И тогава идва на помощ Snooper 3 Zero – първият в света радар детектор в комбинация с функция на GPS-информатор за стационарни камери на КАТ!

 

Нова и подобрена радар / лазерна технология за откриване! 3ZERO разполага с няколко нови трикове в своя ръкав. На първо място той съдържа много чувствителен лазерен детектор, имащ за цел да ви предупреди за всички видове мобилни лазерни радари.

3ZERO включва и високо интелигентен радар детектор. Много от фиксираните скоростни камери и радарни „пистолети” изпращат лъч, който определя колко бързо пътувате. 3ZERO открива „разсейването“ от тези радари предоставя предварително тяхното разположение

 

За разлика от нормалните GPS локатори могат само да ви кажа, къде е фиксираната камерата, Snooper 3ZERO е по-умен и може да ви каже дали тази фиксирана камерата е включена или не!

 

Безплатна доставка за София и цялата страна !!!

 

Само и единствено при нас гаранция 2 години!!!

 

Ние работим за вас и събота и неделя!!!

 

Типичните за радарен / лазерен пистолети обхвати са:

Радарен пистолет – до 1,6 километра Лазерен пистолет – до 1,6 километра

 

Обхватите за откриване на фиксирани камери на КАТ с използване на GPS

 

 Това може да се определя от вашите собствени лични изисквания, от 183 метра до 915 метра. Въпреки това 3ZERO включва също така и „AutoRange“ функция, която се настройва в зависимост от скоростта, с която пътувате. Колкото по-бързо се движите – толкова по-рано ще ви сигнализира за наличие на камери.

 

 

 

Snooper 3ZERO е различна от другите системи, защото базата данни АУРА дава възможност да изтеглите актуализации 24 часа в денонощието, всеки ден. По-евтините, и с по-ниски стандарти за качество радарни системи обикновено ви дават възможност да изтеглите база данни само 4 пъти в годината. Това означава, че вашата система може да бъде три месеца неактуална, преди следващата актуализация. Може да ви хване нова  фиксирана камера, за която нямате информация, какво да правят. С аура, ако е нова камера се появява, веднага след актуализация.

 

 

Така комбинацията от две функции: радар детектор и GPS-информатор в едно устройство,

осигурява на водача по-убедителна защита от средствата за мониторинг на движението,

от наличието на само една от тези функции.

Snooper 3Zero – разумния избор на шофьора!

Максимална мощност

Snooper 3 Zero се адаптира към техническите характеристики на радарите, използвани в Българиия! Функцията за определянето на бързи сигнали е активирана по подразбиране и потребителите не е необходимо да я настройват допълнително.

Възможност за регулиране на информацията    за    разстояние на стационарни камери

В допълнение към автоматични настройки, свързани с скоростта на превозното средство, потребителят може да конфигурира ръчно количеството на метрите до 1 км, за които Snooper 3Zero трябва да започне да информира водача при приближаване към място на фиксирани камери на КАТ.

Предупреждение за приближаване до зони на       риск

Snooper 3 Zero има функция да предупреждава водача за приближаване на места с концентрация на катастрофи, маркирани със специални знаци на риска (функция може да се включва и изключва).

Прием на сигнали

Приема всички видове сигнали във всички радарни групи: К, Ка, Ku, X, лазер. Всяка група може да бъде индивидуално включвана и изключвана. Това устройство може да се използва в Европа, дори в страни, със забрана на ползването на антирадари (напр. Великобритания), както по своята същност е GPS информатор детектор

 

Предупреждение за приближаване до училища

Режимът може да бъде активиран и след това, в определени интервали от време,  Snooper 3Zero ще предупреждава водача за доближаване до училище.

Яркост на дисплея

Snooper 3 Zero има регулируема яркост дисплей (3 режима)

City/Motorway/All

Функция за избор на трасе (има 3 режима)

Logic

Спиране на режима на работа на радара

 

Auto Mute

Функция за автоматично спиране на звука за удобство на водача

Laser

Патентована функция за безгрешна диагностика на лазерно радарни сигнали на 360 градуса

Voice

Функция на гласови съобщения

Скорост на транспортното средство

Той може да определи скоростта на превозното средство в различни изчислителни единици (мили / км в час).

 

Час (точно време взето от спътник)

Възможност за настройка на часовника на екрана по време, когато устройството е в режим на готовност.

Функция на „умно” спиране на звука (Smart)

Функция на изключване на звуковия сигнал при скорост по малка от 25 км/ч.

Измерване на нивото на интензивност на      сигнала

Осигурява на водача информация за относителната близост до източника на радарен сигнал.

Функция за ограничение на скоростта

Потребителят може да конфигурира ограничение на скоростта, след което Snooper 3Zero ще ви сигнализира при надвишаване на скороста.

 

Настройка на звука

3 режима за подаване на сигнали

Език

Възможност за избор на език

Енергозависима памет

Snooper 3 Zero помни всички настройки и ги зарежда след изключване на устр.

Лесно разбиране на работата с Snooper 3Zero

Въпреки редица функции, има само три бутона.

Годишен абонамент

Способност да се актуализира ежедневно базата данни в рамките на една година безплатно!

Програмируеми места

Функция за настройка (създаване) на собствени обекти-база данни (99 места)Постове на Кат, места на чести засади и др.

GPS координати

Възможност за изпращане на координатите на мястото където се намирате в случай на нужда (на приятели, на службите за спешна помощ и т.н.)

Безплатна доставка за следните градове: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Паразджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол

 

Радар-детекторите са разрешени в България, и в повечето Европейски държави.Радар-детектора  по никъкъв начин не влияе или смущава на Полицеският радар. Забранени са устройства които, влият и смущават пряко върху Полицеският радар ( по Чл. 181. Наредба № Iз-1959 от 27.12.2007 г. Наказва се с глоба до 50 лв. и 10 к.т)