Стаи под наем в Терма, о-в Самотраки, Гърция

2
Добави коментар
anivge
anivge

Нашият хотел се намира в селището Терма, на 500 метра от плажната ивица на остров Самотраки. На 10 км от нашия хотел акостира фериботът, който свързва континенталната част на Гърция с острова. Хотелът се намира в гориста и прохладна местност. В непосредствена близост до хотела е Саоската планина.

Стаите в хотела предлагат всички цивилизационни удобства: отопление, климатик, баня, кухненски бокс, хладилник, телевизор. Разполагаме с паркоместа.

В добавка, всяка стая разполага с балкон/тераса, от които нашите гости могат да се любуват на прекрасен горист пейзаж. Голяма атракция за нашите гости е цветната градина в размер на 500 кв. м, сред която кафето е изключително пивко!

В близката околност на хотела се намират известните водопади и рекички Гриа Ватра и Фониас.

Последно, но не маловажно, в близост до нашия хотел има магазини за хранителни стоки, ресторанти, барове, кафенета, магазини за хлебни изделия, както и магазини за сувенири.

Остров Самотраки в древността е населяван от траките. В Самотраки се намира светилището на Великите богове. Там са се провеждали и мистерии, сходни на Елевзинските мистерии. В Археологическия музей има много находки намерени в светилището, както и копие на Нике (Победата, Виктория) от Самотраки, чийто оригинал стои в Лувъра, която също е намерена на територията на светилището.

N.B. ХОТЕЛЪТ Е ОТВОРЕН ЗА КЛИЕНТИ В ПЕРИОДА МЕЖДУ МАЙ И ОКТОМВРИ ВКЛЮЧИТЕЛНО!

За резервации на билети за ферибот до о. Самотраки можете да се обадите на следния телефон: 30-25510-41505

За връзка с нас: GSM: 30-6976218560 Стац. телефон: 30-2551098318e-mail: [email protected]