Седмичен хороскоп от 8 до 14 ноември за първата половина на зодиака

6
Добави коментар
boqn_georgiev
boqn_georgiev

Седмичен хороскоп от 8 до 14 ноември за първата половина на зодиака

ОВЕН (21 март – 20 април) Нямате никакво оправдание да се оплаквате от липса на внимание. Ще се забавлявате през тази седмица, но няма да ви е приятно, че контактите, които завързвате ще се разпадат. Срещате се с впечатляващи хора, но те доста бързо ви омръзват. Ако сте изправени пред нова връзка внимателно опознайте партньора, за да разберете дали ви очаква дългосрочна връзка.

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май) Нов творчески проект ще се развие много по-бързо, отколкото сте очаквали и това ще ви помогне да разберете много по-добре сегашното си житейско положение. Ще се роди ново приятелство, бъдете готови да споделяте и ще получите подобаващо отношение.

БЛИЗНАЦИ (22 май – 21 юни) Тази седмица ще имате силата да решавате спорове и вашата дипломатичност ще е на разположение в оплетена ситуация. Подберете добре момента и обстоятелства, и поискайте желаното. Ще се срещнете с личност, която може да ви помогне в кариерата ви, но не оставайте те да решават вместо вас.

РАК (22 юни – 22 юли) Струва ви се, че това е идеалното време да премахнете пречките по пътя си и да постигнете по-искрени и топли отношения с любимия човек, но не избързвайте. Оставете си ситуацията, такава каквато е, отколкото да диктувате правилата, защото това, което искате, така или иначе ще се случи.

ЛЪВ (23 юли – 22 август) Човек, за когото не сте били сигурни ще ви изненада като сподели истинското си мнение по даден въпрос. Разговор в средата на седмицата ще ви разкрие нови измерения на важно за вас приятелство. Ако дадете нужното пространство на хората около вас да вземат собствени решения ще ги спечелите на собствена страна. Очаквайте повишение.

ДЕВА (23 август – 22 септември) Напоследък сте решавали въпроси за сигурност и стабилност. Не подценявайте силата на вашето положение в момента и не позволявайте на случайна забележка да повлияе на самочувствието ви. Вие много добре знаете кои сте и на кого може да се доверите, затова вярвайте на собствената си преценка.

бутони към социални мрежи

Чудеса.нет препоръчва и: