Lechuza – Луксозен дом за Вашите цветя

5
Добави коментар
mivanova29
mivanova29

Lechuza – немска фирма, която произвежда известните в целия свят саксии и съдове за цветя. В традициите на марката е съчетаването на технологични решения и красота, както и прилагането им във всички свои колекции. Вече много цветя по света „живеят“ в саксиите от Lechuza, а сега имаме възможност и ние, в България да „заселим“ в тях любимите си растения. Шоколадово-кафевите саксии с функция за подпочвено напояване и система за отвеждане на излишната вода от серията Balconera са перфектни, ако искате да украсите терасата на дома си с разноцветни, ярки цветя, придавайки й свеж и романтичен вид. Студоустойчивите саксии с индикатор за нивото на водата могат да се използват и като настенни и като съдове, монтиращи се балконските перила.

Другата колекция, която е подходяща и за дома и за открити пространства е Diamante. Леката пластмаса, от която са направени саксиите, е устойчива към вибрации, ултравиолетови лъчи и минусови температури. Освен това те са снабдени с подвижни отделения с вдлъбнати дръжки.

 Колекция Rondo включва дизайнерски саксии, чиято класическа форма не губи актуалността си с годините. Саксиите са представени в седем различни оттенъка – от антрацитен металик до огнено-червено и блестящо пурпурно и подобно на останалите изделия от фирмата са устойчиви към температурни спадове и имат вградена напоителна система.