Как да флиртуваме правилно?

5
Добави коментар
x3q7r
x3q7r

Как да флиртуваме правилно?

Anton+
9 ноември 2010

Много мъже и жени са на мнение, че при флиртуването не са нужни никакви тактитки и стратегии. Голяма част от хората смятат, че всичко трябва да идва отвътре и от самосебе си. С други думи казано: Не ставайте ФЛИРТолози, а бъди флиртаджии – впускайте се смело в играта и се наслаждавайте на всяка минута! Ето все пак някои съвети:

Битува убеждението, че мъжете са по-колебливи и мнителни в такива ситуации. Затова жената не бива да се отчайва, ако обектът на желанията й не се нахвърли веднага. А и отдавна не са на мода нормите и правилата, че жената трябва да е пасивна в тези случаи. Тя спокойно може да направи елегантно първата крачкаи да заговори непознат, който тя харесва и не разчита изпращаните от нея сигнали. Не забравяйте обаче, че мъжете не са почитатели на дами, които подхождат прекалено агресивно във флирта. 50 на сто от мъжете предпочитат да бъдат заговорени под някакъв предлог, тогава се чувстват по-сигурни, че проявяват интерес към тях.

За да прецените най-точно какво казва езикът на тялото на човека пред вас, се опитайте да го опознаете. Не прекалявайте с това да следите всеки жест и мимика на хората, защото в доста случаи ще сгрешите, а и изпускате основната цел – да се забавлявате.

Чудеса.нет препоръчва и: