Сайтът на Една Жена: Идеалният мъж е?

30
Добави коментар
nathalie
nathalie

Отговорът на загадката вече е налице. 1001 души се отчетоха в Мъжката Анкета.

*****

Топ Тройката 691 гласа за Умен597 гласа за Позитивен584 гласа за Верен

ПодГласниците 577 гласа за Добър 570 гласа за Търпелив 563 гласа за Работлив 554 гласа за Здрав 536 гласа за Джентълмен 526 гласа за Тактичен 526 гласа за Секси 478 гласа за Оправен 457 гласа за Спокоен 374 гласа за Красив 333 гласа за Богат 290 гласа за Подреден

и Дъното на Класацията 180 гласа за Скромен 110 гласа за Ревнив

*****

В топ 3 са се намърдали Умен, Позитивен и Верен. Първите 2 – ясно, те са повторение на Женската Анкета. Всички искаме Човекът до нас да е умен и усмихнат. Че само усмивки – не става. Ама и само ум…?

Обаче, този Верен. Как да кажа? Искаме нещо – дето го няма! Верен Мъж е едно добро пожелание. Аз така го приемам, отражение на желанията ни. Истината е, че дори (Верният) Мъж поглежда встрани. Природа! Не трябва да им се сърдим. То е същото като – няма Майка дето да не хвали гарджето си.

И тук ще сложа още една вметка по въпроса с Верността. Ако е Умен мъж, даже и да не съвсем Верен – никой няма и да разбере, и всички ще са доволни, и щастливи.

Минавам нататък. Добър, Търпелив, Работлив. Здрав. Все хубави качества. Няма как да не са след първите 3. Всяка жена иска възможно най-доброто за децата си.

Тази наивна анкетка е още едно доказателство, че за Жените да е Красив и Секси – един мъж, не е от първостепенна важност.

Секси е на 10 място от общо 17. А Красив на 13 място.

Какво ми говори на мен това? Може да не е Красив мъж, обаче трябва да намерим нещо Секси в него. Иначе не виждам как ще стане спойката.

Богат – уж вече не се котирал. Поне така показват гласовете. Аз ще поставя този резултат под въпрос? И няма да го коментирам.

Скромен и Ревнив са най-най-на дъното. За Скромен, какво да си говорим. Един Мъж трябва да знае как да покаже Способности. Не е нужно да е на Нафукан и Агресивен. Ама да се прави на Скромен – не му отива някак. Даже и Жените вече не са скромни.

А за Ревнив, ще се подсмихна. Това се връзва с една Независима Жена. А и другото – Ревността показва Несигурност. Мисля, всяка Жена, иска да види точно обратното в нейния си Мъж.

Стига от мен! Краткият обзор завърши!

Кажи си сега и ти мнението!