Елена Рашева стана „Кралица на света – България 2010″

2
Добави коментар
Debonair
Debonair

Елена Рашева стана „Кралица на света – България 2010″

Пред погледа на Иван Славков-Батето 19-годишната Елена Рашева от Кюстендил бе коронясана като „Кралица на света – България“ на конкурс, организиран от агенция „Мега талант груп“ на сцената на клуб Night Flight. Пищната и дългокрака брюнетка ще представя страната ни на световния финал от веригата, който ще се състои в Германия през декември.

Елена Рашева ще представя България на финалите в Нюрбургринг, Германия, през декември

Сред журито освен Иван Славков бяха и певицата Габриела, бившият Мистър България Александър Беседин, Любен Станев от хотел „Дипломат Плаза“ и главният редактор на списание №69 Георги Неделчев.

Батето връчи лентата на първата подгласничка на победителката – Цветослава Владиславова от Враца. В типичния си шегаджийски стил той каза кратко „Обичам ви!“, след което хвана девойката подръка и тръгна да слиза от сцената с нея.

Трета се класира плевенчанката Петя Великова. Специалната награда „Лице на списание №69″ отиде при Диляна Крумова от Търговище. Освен лента от главния редактор на изданието, тя получи и правото на фотосесия за мъжкото издание.

Диляна Крумова спечели наградата „Лице на списание №69″

Конкурсът „Кралица на света – България 2010″ имаше и благотворителна кауза – даряване на средства за дома за сираци „Свети Николай“ в Нови Хан. Публиката в Night Flight събра няколко хиляди лева в специални прозрачи урни, а един от спонсорите – телефонният завод в Белоградчик, предостави 11 000 лева за електричество и отопление на сиропиталището.

(1074)

You can leave a response, or trackback from your own site.