Детска кухня Вълшебник

8
Добави коментар
sinreglas
sinreglas

Детска Кухня „Вълшебник” е най-новата, най-модерната и клиентски ориентирана частна специализирана детска кухня в град София и региона. Разположена на 285 кв.метра площ кухнята е оборудвана и изградена по всички Европейски изисквания и норми. Нашата главна цел е да подобрим и улесним храненето на малките деца, на възраст от 10 месеца до 3 годинки, както и за по-големите от 3 до 7 годинки.

В ранна детска възраст, когато растежът и развитието са по-интензивни, правилното хранене е изключително важно. Съответните хранителни режими не само осигуряват нормално развитие на децата, но и ги предпазват от различни заболявания и затлъстяване.

Всеки ден екип от специалисти в областта на детското хранене приготвя вкусни ястия за вашите деца. Чрез прецизен подбор на продуктите и суровините, от които се приготвя храната, ние се стремим да положим основите на здравия организъм. Винаги приготвена няколко часа преди да я получите, храната пристига пакетирана и доставена до дома ви точно когато ви е необходима, за да остава за Вас повече време за разходки и игри.

Нашата цел е да бъдем детска кухня, осигуряваща пълноценна, здравословна храна за деца от 10 месеца до 3 годинки, доставена по най-удобния и практичен за клиентите ни начин.

Детска кухня „Вълшебник” има разрешение за работа № T223233194/28.12.2010г., издадено от СРИОКОЗ. Ние изпълняваме програма HАCСР, която включва добри производствени практики за контрол и самоконтрол на храните и целия производствен процес, с цел преодоляване на всички рискове, свързани с безопасността на храните.