Бели Магии с прилеп носят любов – Сайтът за истинска магия

7
Добави коментар
Zuvuya
Zuvuya

Бели Магии с прилеп носят любов

Магията за любов и любовната магия са един от най-сериозните и сложни морално етични въпроси, поне що се отнася до бялата магия.  Затова преди да пристъпим към едно по детайлно запознаване с бялата любовна магия, трябва да направим едно важно разграничение. А именно, между бялата и черната любовна магия – границата е свободната воля на обекта на нашата любов. Тоест, ако се направи бяла любовна магия, наричана и магия за любов, тя привлича любов, шанс за връзка и премахва пречките пред развитие на връзката, но не заробва човека.
Обратно, черната любовна магия е заробваща -Завързваща човека, заклинанията много често са да е ни жив, ни умрял, докато не се покори на волята на магьосника. Този вид магия вреди на човека, може да го поболее или да доведе дори до смърта му и не се препоръчва да се използва, да не говорим, че тези черни изкуства дават и много обратни ефекти, дори малко да се обърка магията или дори мислите по време на ритуала, с ужасни последици

Да се върнем на бялата магия, разбира се една от силните любовни магии е тази с прилеп и може би, за нея има най-много описания. Започвайки се от определено парченце от крилото, което се стрива и се слага в яденето и се стигне до популярното вярване, от етнографската литература, че крило от прилеп носено в себе си привлича
шанс за влюбване, любов и женитба. Наистина някой от тези неща са верни, други не, но
както по-горе казах, за всички най-основното е да се ползва предварително
обаяно и наречено с конкретни заклинания прилепче.

От това, което ни е предавано като знания, обаче истински
мощните магии за любов се правят при комбинацията на талисман за любов, прилеп и вода
от прилеп. Тази комбинация до сега съм използвал многократно в пратката си и е давала прекрасни резултати. Спомням си една ситуация, която беше много трудна, това беше жена около 35 год. На която, не и вървеше в любовта, през последните десет години не беше имала връзка по продължителна от 2-3 месеца. Нещата бяха много трудни, върху нея имаше направена и силна магия за връзване на любовта. Тя беше се запознала с един мъж чрез някаква позната нейна в чужбина и беше имала само една среща с него, но подържаха контакт по телефон. Поради наличната магия, този контакт от шест месеца беше довел само до три нови опита да се видят, всеки от които завършил с скандал и прекъсване на комуникацията за няколко дни. Свързала се беше с нас, чрез нейна позната. Първото, което се наложи веднага да се направи е да се развали магията и да се даде отвара за любов за да се отвори любовния късмет. Още на втората – третата седмица тяхната комуникация се беше подобрила. Но при нареждането на карти се показа, че нещата са малко по-сложни от една страна магията вече беше изкривила малко линията на съдбата им и те нямаше много лесно да могат да се съберат и от друга страна връзката и беше кармична.

Кармичната връзка е понятие, което много често се използва от врачки и магове, като не винаги става ясно на хората какво точно значи това. Кармичните връзки са връзки, които са предначертани съдбовно на човек с цел да научи някакъв урок или да изживее някакви важни емоции с някой друг. Като такива от една страна те са трудни и много често привличат негативни енергии и същевременно, ако не се развият добре, те могат да доведат до блокажи по линията на любовта, и дори до липса на късмет в любовта и много други неща. Някога бабите са ги определяли като съдбовни връзки. Това са и много важни „вододели” в линията на съдбата на един човек и много често те разделят пътя на такъв изпълнен с късмет, успех и щастие от самотен, нещастен и изпълнен с провали. Но, да се върнем към моята клиентка, това положение налагаше да се направи бяла магия за любов и ние с колегите решихме, че е най-добре да е с прилеп, тъй като неговата магия е много мощна и силна. Приготвихме на жената вода от прилеп, с определените заклинания и баилки, парченце от прилеп и и дадохме разковниче, като към тях дословно и точно и казахме, кое къде да носи, и какви баилки трябва да казва на парченцето прилеп.

Няколко седмици след това, тя се обади, че той си е взел отпуска и се обадил, че пътува за България. След около година и половина се ожениха. Разбира се трябва да се каже, че магията с прилеп не винаги има такъв светкавичен резултат и че, в случая бяха комбинирани и някой други магически средства сред които на първо място отвара за любов.