Мис Свят лъсна по гащи в нета

17
Добави коментар
user24
user24

сряда, 17 ное 2010 г. 13:46 ч.

Снимка: БГНЕС

Тазгодишната носителка на короната на Мис Свят може би ще се раздели с титлата си заради нейни еротични снимки в Интернет, на които вече доста хора се любуват.

Мис Свят – Александрия Милс от САЩ може да се сбогува с титлата си заради нейни еротични фотоси, които са изтекли в интернет пространството. Снимките са дело на 18-годишната миска, а на тях тя позира с евтино бельо в банята си.

Красавицата се е снимала сама преди време, за да отмъсти на гаджето си след раздялата им. Но очевидно ексвъзлюбеният й е решил да й върне жеста, като е пуснал снимките в интернет, за да може всички да им се порадват, а и съответно впоследствие тя да лее горчиви сълзи заради загубената корона.

Александрия няма да е първата Мис Свят, която се разделя с титлата си по този начин. Подобно нещо се случи и на Кери Преджан, която се раздели с короната на Мис Калифорния заради нейни еротични снимки изтекли в медийното пространство. Също така Ванеса Уилямс, която стана първата афро-американка носителка на титлата Мис САЩ, бе детронирана заради доста разголена фотосесия за мъжко списание. Дали тази събда ще сполети и сегашната Мис Свят, предстои да се разбере.

Още любопитни новини – BLife.bg