Строителство и ремонти – Цялостен ремонт на баня-10% ОТСТЪПКА

4
Добави коментар

 

КОГАТО КАЧЕСТВОТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ ПЕРФЕКТ 2007 ЕООД  

Банята е едно от най – важните и скъпи помещения в едно жилище, и е нужно да подходите доста внимателно към ремонта на вашата баня. Първата и много важна стъпка  при  ремонта на баня ( в старите жилищни сгради ) е подмяната на вече  корозиралите метални водопроводни щрангове и хоризонтални тръби с нови полипропиленови. Нужно е и професионално изкъртване на старите плочки в банята ( с минимални поражения по панелите и тухлите), както и направата на добра основа за плочките, хастарна мазилка и подова замазка. а при нужда и промазна хидроизолация.

След като сте направили горе споменатите подготвителни дейности може да започните със залепването на плочките в банята, важно е и да се използват качествени фугиращи смеси със специална формула “ микро протект “ за защита на вашата баня от преминаване на вода и влага през фугите, а също така и за предотвратяване почерняването и  появата на мухъл по фугите на банята.

Не на последно място е и монтирането на всички атрибути и аксесоари като мивки, тоалетна, душ батерия и т.н. трябва да знаете че те са доста крехки и лесно може да се нараняват или повредят.

След всичко казано до тук за  “ лесния“ ремонт на баня изниква въпросът на кого да се доверите за ремонта на вашата баня и дали този който ще направи ремонта на банята ви, ще го направи качествено и ще спази всички технологични изискваня.

Ние разполагаме с подбран и добре обучен колектив от специалисти , което е гаранция за качествено и професионално изпълнение на възложените ни обекти, спазването на  всички технологични изискваня и използването само на доказани качествени материали при нас е задължително!

 

Цялостен ремонт на баня  включва:

Изкъртване на старите фаянсови и теракотни плочки по стените и пода ,както и изнасянето на отпадаците .

Подмяна на старата ВиК инсталация с нова ( направа на изводи за мивка , душ батерия, тоалетна и сифон)

Направа на нова подравнителна ( хастарна ) мазилка
Направа на нова подова замазка

Поставяне на фаянсови и теракотни плочки ( Лепене на плочки,  доставка на лепило за плочки,  доставка на фугираща смес  )

Монтаж на мивка, тоалетна, душ батерия и огледало(  включва само монтаж, без закупуването на аксесоарите)

Извозване на строителните отпадаци

 

Високо качество……………. Добри цени ……………… Кратки срокове

 

.

 

.

 

.

.

 

.

.

.

.

 

За повече снимки посетете ГАЛЕРИЯ !!!

Поставяне на влагоустойчив окачен растер таван със скрито осветление ( лунички) или направа на окачен таван с влагоустойчив гипсокартон и скрито осветление и боядисване .

.

Направа на окачен растер таван в баня         Направа на окачен таван с влагоустойчив                    със  скрито осветление                                гипсокартон и скрито осветление

 

Ние извършваме ремонт на баня , цялостен ремонт на баня , частичен ремонт на баня , лепене на плочки , лепене на фаянс , лепене на теракотни плочки , къртене на плочки , ремонти на бани , баня , бани , баня лукс , луксозни бани , душ , душкабина , душ-кабина , душ кабина ,строителни ремонти, таван за баня , бани ремонти , ремонт в баня , ремонти в баня , строителни ремонти , строителни ремонти софия , ремонт на баня в софия , строителни услуги , строителни услуги софия , ремонти софия , баня софия , луксозна баня , ремонт в баня, цялостни ремонти на баня , цялостен ремонт на баня , бани ремонти , ремонт баня , стоителство , банята , монтаж на вана ,