Алисия мъсти на Валери с Ники Михайлов

4
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Любовните триъгълници са нещо типично за Холивуд и телевизионните „сапунки“. Ние българите обаче ударихме всички в земята по зрелищност и драматизъм с един роден четириъгълник. Тази седмица станахме свидетели на какво е способна една обидена жена, когато е засегната от любимия мъж и реши да си отмъсти. Главната роля изигра фолк певицата Алисия, която след загубата на футболните ни национали 0:1 от Сърбия в сряда вечерта се появи в „Найт флайт“ заедно с вратаря Николай Михайлов.

Двамата цъфнаха на вратата на заведението около 3:00 часа след полунощ и това нямаше да бъде кой знае каква новина (все пак изпълнителки от този жанр са често в компанията на футболисти), ако по същото време  в заведението не се веселяха Валери Божинов и Николета Лозанова. Както е известно, нападателят на Парма напусна Алисия, от която има син, точно заради сексапилната плеймейтка. Никито пък беше гадже на Михайлов по времето, когато той пазеше за родния Левски. Синът на президента на БФС обаче не вижда проблем в това, че с Божинов са баджанаци. „Аз имах връзка с Николета преди много време. С Валери отношенията са ни нормални, като на съотборници в националния отбор. Е, не ходим да пием кафе заедно”, каза Ники след мача със Сърбия. Тези негова думи получиха потвърждение при изненадващата среща на двете двойки в чалготеката. Вратарят и Алисия се настаниха в сепаре, доста отдалечето от това на Валери и Николета, като по-късно футболистите все пак се засякоха и си стиснаха ръцете. Алисия и Николета обаче не се отлепиха от местата си, тъй като явно се страхуваха, че могат да се изправят очи в очи Коя е жертвата в цялата тази оплетена ситуация всъщност така и не стана ясно, поне до този момент. За околните това е Алисия, но има и друг слух. Че отношенията между нея и Валери Божинов започнали да охладняват не след изневерите на футболиста, а на фолкпевицата. В столичния хайлайф от известно време се говори, че блондинката била първата, която кръшнала. И то не с кого да е, а с Ники  Михайлов.

Според клюката стражът на Твенте успял да прелъсти и вкара в леглото си Алисия още през миналата година. Малко след това Божинов започнал да си отмъщава, сменяйки дамите като носни кърпички. Неговата основна цел обаче била друга: да свали бившата на Ники Михайлов – Николета Лозанова.

„След като научи за връзката между Алисия и Николай Михайлов, Валери пощуря. Искаше да пребие Ники. Даже не знаеше как ще го търпи по време на лагер-сборовете на националния отбор. Още тогава той си даде дума да покори Николета“, заявиха наскоро източници на БЛИЦ.

ГОРЕЩА ГАЛЕРИЯ НА АЛИСИЯ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!!!