Транзит на Венера през домовете на хороскопа.

6
Добави коментар
vita
vita

Астрологични статии

Детайли

Категория: Статии

Последно обновена на Четвъртък, 07 Юни 2012 12:19

Посещения: 15262

Транзитно преминаване на Венера през първи дом. Венера в първи дом увеличава самочувствието, повишава самосъзнанието, дава акцент върху красотата (както физическата, така и естетическата), която обгръща нашия живот, и предлага възможности за успех в бизнеса, така и на социалната сцена.

Първи дом представлява себе си, собственото аз, нашето съществуване, нашият потенциал. Това е един голям период за видима промяна.

Новият облик може да се изрази в покупката на нова дреха, чифт обувки или нова прическа, като по този начин да се промени външното излъчване.

Транзитно преминаване на Венера през втори дом.

Венера е в дома, който представлява нашите материални вещи, доходи, ценностната система и собствена стойност. Финанси, доходите, стойността на имота, или закупуване на обзавеждане на дома могат да доминират нашите желания сега. Ние също може да се справим с някои въпроси по отношение на това, какво ценим в живота. Кой е достоен за нашата любов, преданост и грижа?

Транзитно преминаване на Венера през трети дом. Писане за любовта! Говорене за любов! Временно минава с мисли за любов. Трети дом представлява комуникация, търговия, писане, говорене, мислене, планиране и идеи. Този период е благоприятен за подновяване на взаимоотношения и взаимодействия с братя и сестри. Транзита на Венера в трети дом насърчава социално взаимодействие, намиране на удоволствие в умствено стимулиране и удоволствие при обмена на идеи. Иска ви се да сте социална персона. Ученето може да бъде забавно. Дори и по-интровертна Венера /в знака рак, скорпион и риби/, проявява повече общителност.

Транзитно преминаване на Венера през четвърти дом. Венера в четвърти транзитен дом на хороскопа, изразява въпроси, касаещи отношенията със семейството, разкрасяване на дома (покупка / продажба на къща, преместване, рефинансиране, реконструкция и т.н.), или частният живот (необходимостта от пълноценно използване на времето си и глезене на себе си и любимите хора). Обадете се на майка си или направо идете при нея за кратка ваканция. Може да четете нова книга или да отидете със семейството на къмпинг този уикенд. А защо не и да имате филмова вечер у дома с децата.

Транзитно преминаване на Венера през пети дом. Планетата на любовта попада в дома на любовта. Любов и романтика изпълват въздуха. Необходимостта за изява може да бъде голяма. Пети дом също урежда творчески проекти, забавни игри, спорт, и деца. В този период ще се събуди творчеството, обичта и доверието в любимия човек. Радост от общуването с деца.

Транзитно преминаване на Венера през шести дом. Имаме чувството, че сме в услуга на нашите любими хора и хората в нужда. Здравеопазване, работа, комфорт в съчетание с намирането на ред. Транзитно преминаване на Венера тук може да стимулира правилното хранене и хигиена. Търсене на удоволствия и наслада от здравословния начин на живот, вследствие на балансиран режим на хранене, физически упражнения и грижа за животните и природата.

Транзитно преминаване на Венера през седми дом. Венера носи любовта в брака и интереса към партньора. Забравили сте, че обичате и ви обичат? Венера е повече от щастлива да разпали отново пламъка на любовта. Седмият дом също се регулира всички тонове на партньорствата (включително и бизнеса), извършени отношения, както и известни врагове. Нарастване на финансовите предприятия с партньор / и може да бъде фокус сега.

Транзитно преминаване на Венера през осми дом. Планетата на любовта и парите в дома на дълга и чуждите финанси. Осми дом е многостранен и многопластов. Във физически аспект в пространството на осмия дом ще намерим секс и споделени ресурси / финанси. В психологически аспект, той представлява борбите за власт в рамките на собствената ни психологическа окраска и способността ни да видим „тъмната“ версия на вътрешния ни свят. На духовно ниво, той представлява „смъртта и прераждането“, преобразуване, регенерация – необходимостта от нещо, което да „умре“, за да може „прераждане“ да се появят – като в една гъсеница превръща в пеперуда. Планетарният транзит през осми дом по принцип е най-труден, но и най-мощен. Венера движеща се в този дом, може да бъде трансформиране на нашите сексуални връзки, особено, ако има липса на доверие в сексуално отношение. По отношение на финансите, Венера ни учи на стойността на инвестициите и понижаване на дълга.

Транзитно преминаване на Венера през девети дом. Да се влюбиш в човек от друга религия, да си привлечен от една екзотична красота, да печелиш пари чрез чужди предприятия, това са само част от възможното тълкуване на Венера в девети дом. Възможно е да представлява пътуване, публикуване и личностно израстване (духовно или по друг начин), чрез висше образование и култура. Транзита на Венера тук насърчава пътуване така, че може да се реализира почивка, която сте отлагали дълго време. Може би просто ще намерите вашия личен пътеводител, който споделя с вас, впечатления и история, влечение към философия и религия.

Транзитно преминаване на Венера през десети дом. Офис романтика? Хм … внимателно. В десети дом представлява нашите професионални занимания, дългосрочни цели, както и нашата публична репутация. Транзитът на Венера тук дава тласък в самочувствието, повишаване на благоволението на висшестоящите / колеги / връстници, а и общо добро предчувствие за бъдещето ни и за постигането на нашите цели.

Транзитно преминаване на Венера в единадесети дом. Приятелите и ползите. Любовта разцъфва от едно приятелство. Венера в единадесети дом представлява нашите приятелства и сдружения, както и повишаване на информираността на обществото /глобални въпроси/ и нашите индивидуални отговорности за него. Това е един голям период да се видят, да бъдат изслушани, и бъдат изложени в социални или бизнес срещи идеите за развитие и растеж на компания, проект или творческа кариера. Запознайте се с много хора. Направете си мрежа /списък с контакти/ или регистрация във фейсбук. Намерете си нови приятели, очаквайте и стари приятели да се завърнат. Венера в единайсети дом е небесният знак за парти:)

Транзитно преминаване на Венера през дванадесетия дом. Уединение и самота, без да сте физически сам. Да се научиш да даваш любов и внимание изисква самостоятелно действие. Жертвоготовна любов. Дванадесети дом е многостранен и многопластов, като осми дом. Този дом урежда нашето подсъзнание, самота, духовно съзнание, тайни (нашите, и тези, далеч от нас), скрити врагове, и представлява институции като болници и затвори. Всеки планетарен транзит през дванадесети дом може да изисква период на „самота“, за да „презареждане“ и сортиране чрез въпроси да бъдат представени и анализирани подсъзнателно и психологически вашите страхове, сънища, тревоги. Венера може да изтъкне въпросът за любовта и жертвите, които ние с готовност правим за да постигнем своята цел.

Диляна Иванова

Добави в Svejo