Най-яките Червенокоски!!!

11
Добави коментар
kocet
kocet

Обожаваме червенокоски! И си мечтаем някой ден да ни се усмихне късметът с беззъбата си уста и да успеем да …. някоя от изброените ни секси redheads…

Обожаваме червенокоски! И си мечтаем някой ден да ни се усмихне късметът с беззъбата си уста и да успеем да …. някоя от изброените ни секси redheads!

Джулиан Муур

Джулиан (доколкото знаем) е една от актрисите, които никога не са променяли цвета на естествено червените си коси. Уникално секси е, макар че вече е поодъртяла!

Мери Луис Паркър

Точно така, Нанси Ботуин от Weeds. Освен че в сериала се изтряска с почти всеки, Мери е брутално секси въплъщение на идеята ни за огнена червенокоска като цяло! (Освен това доста прилича на Джулиан Муур…)

Никол Кидман

Една от жените, които ни карат да гледаме с тъпо възхищение. Дълго време се преструваше на блондинка, ама нас повече ни кефи с естественото си червенокосие.

Ейнджи Евърхард

Помниш я най-вероятно от продължението на “Девет седмици и половина”. Мелачка, браво, ме-лач-ка!

Кейт Уинслет

Кейтито беше обявена и за най-красивата “естесвена” знаменитост в края на 90-те. Като изключим гигантската мазня „Титаник“, появявала се е в бройка култови заглавия. И ни дърви моментално!

Мелиса Ауд дер Маур

Сещаш се – слагали сме я и в числото на рок-кучките. Иначе я помниш от Hole (където е търпяла Къртни Лав), Smashing Pumpkins и яките й соло-парчета. Наш тип мацка!

* бонус: Шущерът

Една наша червенокоса любимка, която ти не познаваш. Но ние си я обожаваме!

men.bg

21/11/2010