Грешките на жените по време на фелацио

8
Добави коментар
Moetospisanie
Moetospisanie

Фелацио? Великолепно нещо! Мъжете мечтаят за него, жадуват го, даже сами си го искат, когато нямат вече търпение да ви чакат сами да се досетите. Но при това деликатно дело и най-малката невнимателна грешка може да развали общото впечатление. Съществуват цял куп грешки по време на минета, които жените допускат най-често, докато го практикуват.   До голяма степен правилното изпълнение от страна на дамите зависи от това – доколко са запознати с устройството на мъжкия полов орган и ерогенните зони там. Когато партньорката има доволно смътна представа от биология, тя започва да забавя или ускорява движенията по собствено разбиране. Може и да се разсее по някакви места, които въобще не стимулират мъжкото удоволствие. 

Най-разпространената грешка на жените по време на фелацио е да бъде загасена лампата и да обгрижват пениса на партньора си в пълна тъмнина. Жени, помнете: мъжете смятат, че жената, която целува и облизва пениса им, е прекрасна. Когато мъжът има възможност да се наслади на цялата гледка, удоволствието е най-голямо. Не го лишавайте от светлина!

При оралния секс е актуалната поговорката: „Дръж си езика зад зъбите“. Разбира се, има мъже, които обичат да усещат леко докосване със зъби, но по-голямата част от силната половина на света изпитват леко раздразнение от това, все пак може да се „прекрачи“ границата на безопасното…

Много жени смятат фелациото за занимание, изискващо еднотипни действия. Така те попадат в капана движенията им да са монотонни. Съществува цял спектър от най-различни варианти, благодарение на които можете да разнообразите движенията и ласките – редувайте ритмични движения, различен захват по сила на ствола и главата, въведете и леки дразнещи докосвания. 

Колкото до гълтането на спермата… не се правете на героини, ако не харесвате спермата. Когато нещо ви е противно, и най-добрият актьор няма да скрие отвращението си. Правете го само, ако наистина ви е приятно. Мъжете предпочитат искреността и прямостта.

Още една разпространена грешка – опитите на жените да се ограничат само до ръцете, като не използват език и устни. Помнете, че оралният секс означава именно това – когато пенисът влиза в устата ви и когато го облизвате, и т.н. Ако не ви е на сърце, просто откажете.

И нещичко за мъжете – ако партньорката ви прави грешки, те не са плод само на нейните действия, но и на вашите. Постарайте се да я осведомите къде бърка, така ще осигурите собственото си удоволствие и не на последно място – нейното. Надали ще се зарадва като й кажете, че нищо не прави… а полага толкова усилия!

По време на орален секс не трябва да преминавате чертата. Устата на жената не е вагина, не си и помисляйте да действате активно. Можете да си го позволите само, когато партньорката ви знае за това и е пасивна. Иначе може да се получат инциденти!

Източник: women.itop.net