Възможно е Румен Петков и Младен Михалев да се познават

6
Добави коментар
user24
user24

четвъртък, 25 ное 2010 г. 10:08 ч.

Възможно е Румен Петков и Младен Михалев да се познавали. Това предположение изказа Виктор Вълков, бивш министър на външните работи в рубриката „Гореща точка“ по ТВ7.

Възможно е Румен Петков и Младен Михалев да се познават.   Това заяви в рубриката „Гореща точка“ по ТВ7 ексвъншният министър Виктор Вълков. Той сподели, че двамата с Петков често са обядвали, а и вечеряли заедно. Те обаче не обсъждали професионалните дела и контактите на бившия МВР-шеф, а коментирали общите възгледи за живота. Виктор Вълков подчерта, че по професия е инженер, но с

политическо инженерство никога не се е занимавал.

„А и като гледам сега колко са кандидатите за това, мисля, че ми е късно“, добави той. Бившият министър на външните работи Виктор Вълков каза, че е приятел с Младен Михалев, но не толкова, за да го нарича с прякора, с който е известен – Маджо.

„В своето политическо развитие аз не можах да стигна до поста министър на вътрешните работи – стигнах само до поста министър на външните работи, така че прерогативите на вътрешния министър не са ми ясни, не съм се занимавал с тях“, допълни още той.                                                                                         

Междувременно Вълков изрази своето учудване от факта, скандалните братя Галеви още не са свързани с кръга Монтерей. Колкото до отнетата на Румен Петков виза за САЩ, той предложи обяснение за това да даде самият американски посланик Джеймс Уорлик.