NWA в България – оферта за дистрибутори на млм компании

15
Добави коментар
zaekyt
zaekyt

Здравейте,

(Тази обява е официално предложение за сътрудничество от създателите на Българския форум за мрежов маркетинг към всеки активен дистрибутор във всяка една компания. Обявата не цели да всее раздори между МЛМ компаниите, а точно обратното – да се получи взаимопомощ. Ние нямаме нищо против никого в сферата на мрежовия маркетинг).

Ние сме екип, който се заминава с Интернет маркетинг и манипулира резултатите в Google. Клиенти са ни сериозни фирми и имаме големи възможности на българския пазар. Като собствен проект решихме да създадем големи мрежи от млм дистрибутори, като ползваме основно Интернет реклама. Моментът на кризата е подходящ за това, защото хора масово търсят работа и нови възможности.

След известен период на лутане, проби и грешки, избрахме мултилевъл компания, която е подходяща за нашата идея. Това е NWA (повече за нея може да прочетете на http://nwa.bg), ето и причините:

– NWA е млада е световен план, стартирала е на 1 юни 2010 – NWA е съвсем нова за България, официален старт на 1 декември 2010 – Компанията е голяма и изглежда стабилна, зад нея седи известно лице (Хелмут Спикер, основател на LR) – NWA стимулира динамичното развитие и бързото развиване на мрежи (включително и изцяло онлайн) по следния начин:

а) Дистрибуторите могат да се записват онлайн без никакви формалности, което отнема 2-3 минути; б) Продуктите могат да се продават в онлайн магазини и са много (десетки хиляди); в) Няма никакви изисквания за обем или задължително покупки; г) Влизането в компанията струва само 10 евро, срещу които се получават каталози на продуките. В момента обаче са ни дали право да регистрираме българи безплатно, защото България не е открита и така или иначе регистрираните не могат да си получат каталозите.

По тези причини NWA смятаме, че я очаква лавинно разпространение в България. Имаме шанса, с помощта на ресурсите ни в Интернет, да сме на върха на всичко това.

Затова ние търсим хора, които можем да подкрепим, като ги направим лидери в нашата мрежа. Имаме огромен технически ресурс за събиране на хора, но мултилевъла изисква способните от тях да получават внимание и обучение, за което ще разчитаме на вас.

Ние гарантираме:

1) Че ще съдействаме за присъединяването ви към компанията и ще ви покажем всичко необходимо затова как да работите и да регистрирате хора към вас; 2) Че ще ви осигурим сайт, който да бъде посещаван и през него да се регистрират желаещи за NWA; 3) Че ще ви дадем насоки как да съберете още посещения в сайта си по собствени канали; 4) Че ако имате във вашия NWA екип способни хора с желание да се развиват, ще подкрепим през Интернет и тях също; 5) Че ако имате в екипа си активни хора, живеещи в други активирани за NWA държави (които са повече от половината в Европа), ще ги подкрепим да създадат мрежи в страните си извън България. Голямо предимство ще е, ако намерите такива хора. 6) Че колкото по-добре се развивате, толкова повече ще ви подкрепяме и ще записваме хора към вас, защото сте добър лидер. 7) Че няма да имате никакви финансови разходи (инвестиции). 8) Че ако покажете желание, можем да ви научим да манипулирате Google 9) Че ако се развиете добре ще ви подкрепим и във вашата настояща млм компания през Интернет, без значение коя е тя.

От Вас искаме:

1) Сериозна работа – разбира се не очакваме да работите по цял ден (от вас зависи, нас ни интересуват резултатите), но ако смятате, че може да разчитате само на нашия сайт, който ще ви дадем, и да не работите активно по ваши канали за събиране на хора, може да забравите още сега; 2) Бърз старт – конкуренцията не спи, така че почвате по най-бързия начин. След 2-3 месеца картината за NWA в България ще се поизясни и да огледаме нещата по-спокойно, но за момента да се губи време е лоша идея. 3) Отговорност към събраната от вас група като цяло – хората ще имат нужда от поне малко обучение, колкото по-добре се справяте с него (онлайн или на живо си е ваш избор), толкова по-добре ще върви вашата група и ще имаме причина да ви помагаме и да ви даваме повече хора. Разбира се ако имате късмета/умението да привлечете хора от други мултилевъл компании, които са опитни и нямат нужда от обучение, а само от запознаване с детайлите в новата компания, ще е от добре по-добре.

От Вас НЕ искаме:

1) Да се занимавате с хора, с които не ви се занимава – ако някой досаден идиот ви се запише в групата, може спокойно да го оставите без обучение и няма защо да контактувате с него; Работете така, че работата да ви радва! 2) Да действате с неетични методи при събирането на хора и да прилагате груби форми на СПАМ в Интернет. Имаме всички шансове да успеем само с добри методи. 3) Да се разочаровате от първоначални неуспехи – хората в България са негативно настроени към мултилевъл компании, затова имайте предвид, че и хубавите възможности често се приемат с недоверие. Помнете, че ние самите разчитаме на вашия успех и сме инвестирали време и пари в него (със създаването на екип от специалисти и на много сайтове) още преди да ви познаваме. Затова ние вярваме във вас и вашия успех и ще направим всичко по силите си той да се случи.

Ако се интересувате, пратете вашето мнение по тази идея на [email protected]

(Предупреждавам, че това е съвсем официално предложение за съвместна работа, а не дискусия, така че заядливи коментари няма да се толерират)